Aeotec Button, SmartThings kompatibilis nyomógomb, Zigbee 3.0

Az Aeotec Button lehetővé teszi a kompatibilis fényforrások, illetve okosvezérléssel rendelkező háztartási készülékek és más okosotthon eszközök vezérlését egyetlen gombnyomással.A három választható vezérlési művelet (egyszeri gombnyomás, kétszeri gombnyomás, nyomva tartás) lehetővé teszi több eszköz vezérlését, így az alkalmazások széles körét lefedheti.A kommunikációhoz a Zigbee 3.0 vezeték nélküli okosotthon protokollt használja.

Cikkszám: AEO-KIE-AEOBTNEU-ZB Kategória:

Leírás

Stílusos kialakítás, egyszerűen felszerelhető. A mindössze 41 mm szélességű Aeotec gomb beleolvad a környezetbe, és egyszerű kialakításának köszönhetően harmonikusan illeszkedik otthonunkba. Helyezd az Aeotec gombot sima felületre, vagy egyszerűen szereld fel a hűtőszekrényre vagy a falra.

Egyetlen gombnyomással. Az Aeotec Button lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással vezéreld a kompatibilis fényforrásokat, háztartási készülékeket és más okosotthon eszközöket. A három választható vezérlési művelet (egyszeri érintés, kétszeri érintés, nyomva tartás) lehetővé teszi több eszköz vezérlését, így az alkalmazások széles körét lefedheti. Saját előre beállított forgatókönyveivel egy egyszerű gombnyomással vezérelheti okos eszközeit.

Egyszerűen okos. Helyezd az Aeotec gombot otthonod kijáratához, és könnyedén hozz létre egy rutint a ház elhagyására. Amikor elhagyod a házat, nyomd meg a gombot, és kérd a kompatibilis okos redőnyvezérlőt, hogy zárja le a redőnyöket, vagy a kompatibilis okostermosztátokat, hogy csökkentsék a hőfokot. Takaríts meg értékes időt és energiát egyetlen gombnyomással.

Megjegyzés: Az összes funkció használatához szükség van egy Aeotec Smart Home Hubra vagy egy másik Zigbee Hubra.

Tulajdonságok:

Szabályozható funkciók: egyszeri gombnyomás, dupla gombnyomás, hosszú nyomva tartás
Hőmérséklet figyelése
Aeotec Smart Home Hub vagy más Zigbee Hub szükséges a működéséhez
Tápellátás: CR2450 elem
Zigbee 3.0
A csomag tartalma: Aeotec Button, kézikönyv, CR2450 elem, ragasztó a rögzítéshez.

További információk

Tömeg 0.082 kg
Méretek 4.1 × 4.1 × 1.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aeotec Button, SmartThings kompatibilis nyomógomb, Zigbee 3.0” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük