Aeotec Z-Stick 7, a USB controller for Z-Wave protocol (ZWA010)

Futtasd okosotthonod helyben, privát módon és felhőmentesen. Az Aeotec Z-Stick 7 segítségével saját automatizálási eszközt építhetsz a Gen7 és a 700-as sorozatú Z-Wave technológiák felhasználásával.

Cikkszám: AEO-KIE-ZWA010 Kategória:

Leírás

Futtasd okosotthonod helyben, privát módon és felhőmentesen. Az Aeotec Z-Stick 7 lehetővé teszi, hogy a Gen7 és a 700-as sorozatú Z-Wave technológiákat használó saját automatizálási eszközt építs.

Új funkciókkal és technológiával teli, mégis teljesen kompakt. A Z-Stick 7 79%-kal kisebb, mint a Z-Stick Gen5+, mégis ugyanolyan egyszerűen telepíthető.

S2 titkosított.
A Z-Stick 7 segítségével az okosotthonod biztonságos lesz. A Z-Wave antennája és az otthonodban telepített Z-Wave termékek közötti vezeték nélküli kommunikáció az S2 security háromrétegű biztonságával biztosított.

Lokális tárhely.

Ha nem helyi tárhelyen van, az automatizálási rendszer biztonsága és adatvédelme veszélybe kerülhet. Vedd át mindkettő felett az irányítást a Z-Stick 7 nyílt forráskódú hardver, például Raspberry Pi, és szoftver használatával, hogy helyben hosztold és irányítsd automatizálási beállításaid.

SmartStart engedélyezve.
Új eszközök telepítése másodpercek alatt. A Z-Stick 7 natívan kínálja a SmartStart funkciót, így új Z-Wave eszközök csatlakoztathatók a rendszerhez egyszerűen a QR-kódjuk beolvasásával egy SmartStart-kompatibilis alkalmazáson keresztül.

Tulajdonságok:

A Z-Wave 700-as sorozatra épül – nagyobb hatótávolság, hatékonyabb és jobb teljesítmény a régebbi generációs sorozathoz képest
Z-Wave vezérlő USB stickként
Vezeték nélküli technológia: Z-Wave Plus V2
SmartStart engedélyezve
S2 Security
Kompatibilis a Raspberry Pi 4 vagy régebbi verziókkal, valamint Windows, Linux és iOS rendszerekkel is
 232 Z-Wave eszközt kezel
Univerzálisan használható különböző Z-Wave szoftvermegoldásokkal (Z-Wave Serial Bridge API támogatás szükséges).

További információk

Tömeg 0.02 kg
Méretek 1.7 × 0.8 × 3.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aeotec Z-Stick 7, a USB controller for Z-Wave protocol (ZWA010)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük