Gledopto GL-C-008P, Zigbee Pro RGB+CCT LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V-54V DC

A Gledopto Pro termékcsalád professzionális Zigbee 3.0 + RF vevős LED vezérlés tagja. Ez a típus RGB+CCT / RGBCCT kombinált színes + hideg/meleg fényű fehér LED-ek esetén a szín beállítására, fehér fény esetén a színmelegség beállítására és fényerő-szabályzására szolgál.
Kompatibilis az eWeLink (Sonoff és SmartWise) Zigbee Bridge-el, a Tuya / SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, az Amazon egyes Zigbee bridge-eivel, az Aeotec SmartThings hub-bal, és a Terncy (Apple Homekit-kompatibilis) Zigbee átjáróval is, és egy sor más rendszerrel is.
nem csak Zigbee-n keresztül automatizálható és távvezérelhető app-ból, de a Gledopto 2.4GHz-es RF távirányítójával és vezeték nélküli RF fali paneljével is távirányítható.

Cikkszám: GLE-REL-C008P Kategóriák: , ,

Leírás

A Gledepto Zigbee Pro termékcsalád innovatív, professzionális okos LED vezérléseket kínál, melyek Zigbee 3.0 kapcsolaton keresztül kapcsolhatóak hozzá okosotthon rendszerhez, valamint a Pro eszközök helyi távvezérlésre is alkalmasak 2.4GHz RF távirányítókról és RF fali panelekről, valamint támogatják az Alexa és a Google Home hangvezérlést is (a Zigbee átjárótól függően)

A Gledopto Pro eszközök rendkívül széles körű kompatibilitást kínálnak, párosíthatóak és vezérelhetőek az összes jelentős Zigbee átjáróval: kompatibilisek többek között a Sonoff ZBBridge (Zigbee Bridge) és a SmartWise eWeLink Zigbee átjáróval is, együttműködnek a Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, kompatibilisek az Aeotec SmartThings  gateway-el, a homee, a ConBee II, a Hubitat Elevation, valamint a Zigbee átjárót tartalmazó Amazon Alexa eszközökkel is, valamint párosíthatóak a Terncy (Apple Home kompatibilis) átjáróval is.

A Pro sorozatú termékek ezen felül távirányíthatóak a Gledopto 2,4GHz-es LED távirányítójával és vezeték nélküli fali paneljével is, így nem csak okosvezérlés, hanem helyi távirányítás is elérhető a termékekhez.

 

A Gledopto Zigbee RGB+CCT LED vezérlése (GL-C-008P) egy professzionális Gledopto Pro termék, szabványos Zigbee 3.0 és 2.4GHz-es RF képességekkel. RGBCCT és RGB+CCT kombinált színes + hideg/meleg fényű fehér LED szalagok vezérlésére alkalmas: fényerőszabályzós / színbeállítási / fénymelegség állítási (fehér fény üzemmódban) vezérlésére is. Egy RGB+CCT / RGBCCT LED-szalag vezérlésére képes, max. 5A teljesítménnyel.

A LED szalagok széles körével kompatibilis, hiszen működik DC 12V, DC 24V, DC 36V, DC 48V és még DC 54V tápegységekkel és RGB CCT LED-szalagokkal is, így ez az RGB+CCT Zigbee Pro LED vezérlés szinte az összes elterjedtebb színes RGB CCT LED szalag típussal kompatibilis. Segítségével szinte bármilyen ilyen színes LED szalag, LED izzó, LED spot lámpa, kültéri vagy medence LED világítás, vezérelhető és automatizálható.

A vezérlő kompatibilis a legtöbb ZigBee ZLL és ZigBee 3.0 átjáróval is. A gyártó tesztelte Philips Hue®-val, Osram Lighify®-al, Amazon Echo Plus-al, és Tuya Zigbee átjárókkal is, és teszteltük Sonoff és SmartWise eWeLink Zigbee átjárókkal is.

 

Maximális vezérelt teljesítménye:

 • 12V tápegység esetén: 10A
 • 24V tápegység esetén: 10A
 • 36V tápegység esetén: 7,5A
 • 48V tápegység esetén: 5,6A
 • 54V tápegység esetén: 5ATerméktulajdonságok:

 

 • Fényerőszabályzásra, dimmer / fényintenzitás állítására képes
 • Színes fény esetén: szín beállítása (16 millió színárnyalat)
 • Fehér fény esetén: színhőmérséklet / fénymelegség beállítása: 2000K és 6500K között
 • Bekapcsolási idő: 1 másodpercen belül
 • Okosotthon app – a Zigbee gateway-től függően (eWeLink / Tuya / SmartLife / Hue / SmartThings / Apple Home / Google Home / Alexa / stb.)
 • Hangvezérlés – Google Assistant vagy Alexa, a Zigbee átjárótól függően
 • 2.4GHz RF távirányítóról és RF fali panelről is vezérelhető (külön termékek), az RF távirányításhoz nem szükséges Zigbee vagy egyéb hub
 • Könnyű rögzíthetőség  – kétoldalú ragasztószalaggal egyszerűen rögzíthető
 • Vezérelt áramkör: max. 5A
 • Széles körű kompatibilitás DC 12V / DC 24V / DC 36V / DC 48V / DC 54V LED-szalagokkal és tápegységekkel
 • Egyszerű integrálás Zigbee vezetéknélküli okosotthon vezérlésekkel
 • Szinte minden jelentősebb Zigbee átjáróval kompatibilis. Sonoff / eWeLink Zigbee átárókkal, Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, Philips Hue bridge-l, SmartThings / Aeotec gateway-el, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee átjárókkal, Terncy (Apple Home compatible) átjáróval.
 • Zigbee mesh funkció: igen

További információk

Tömeg 0.06 kg
Méretek 4.8 × 2.35 × 8.9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gledopto GL-C-008P, Zigbee Pro RGB+CCT LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V-54V DC” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük