Gledopto GL-C-009P, Zigbee Pro Dimmer LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V-54V DC

A Gledopto Pro termékcsalád professzionális Zigbee 3.0 + RF vevős LED vezérlés tagja. Ez a típus egyszínű LED-ek fényerő-szabályzós vezérlésére alkalmas.
Kompatibilis az eWeLink (Sonoff és SmartWise) Zigbee Bridge-el, a Tuya / SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, az Amazon egyes Zigbee bridge-eivel, az Aeotec SmartThings hub-bal, és a Terncy (Apple Homekit-kompatibilis) Zigbee átjáróval is, és egy sor más rendszerrel is.
nem csak Zigbee-n keresztül automatizálható és távvezérelhető app-ból, de a Gledopto 2.4GHz-es RF távirányítójával és vezeték nélküli RF fali paneljével is távirányítható.

Cikkszám: GLE-REL-C009P Kategóriák: , ,

Leírás

A Gledepto Zigbee Pro termékcsalád innovatív, professzionális okos LED vezérléseket kínál, melyek Zigbee 3.0 kapcsolaton keresztül kapcsolhatóak hozzá okosotthon rendszerhez, valamint a Pro eszközök helyi távvezérlésre is alkalmasak 2.4GHz RF távirányítókról és RF fali panelekről, valamint támogatják az Alexa és a Google Home hangvezérlést is (a Zigbee átjárótól függően)

A Gledopto Pro eszközök rendkívül széles körű kompatibilitást kínálnak, párosíthatóak és vezérelhetőek az összes jelentős Zigbee átjáróval: kompatibilisek többek között a Sonoff ZBBridge (Zigbee Bridge) és a SmartWise eWeLink Zigbee átjáróval is, együttműködnek a Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, kompatibilisek az Aeotec SmartThings  gateway-el, a homee, a ConBee II, a Hubitat Elevation, valamint a Zigbee átjárót tartalmazó Amazon Alexa eszközökkel is, valamint párosíthatóak a Terncy (Apple Home kompatibilis) átjáróval is.

A Pro sorozatú termékek ezen felül távirányíthatóak a Gledopto 2,4GHz-es LED távirányítójával és vezeték nélküli fali paneljével is, így nem csak okosvezérlés, hanem helyi távirányítás is elérhető a termékekhez.

 

A Gledopto Zigbee Dimmer LED vezérlés (GL-C-009P) egy professzionális Gledopto Pro termék, szabványos Zigbee 3.0 és 2.4GHz-es RF képességekkel. Egyszínű (fehér vagy más színű) LED szalagok fényerőszabályzós vezérlésére képes.
Két csatorna / áramkör vezérlésére képes, max. 2 x 5A teljesítménnyel.

A LED szalagok széles körével kompatibilis, hiszen működik DC 12V, DC 24V, DC 36V, DC 48V és még DC 54V tápegységekkel és LED-szalagokkal is, így ez a CCT Zigbee Pro LED vezérlés szinte az összes elterjedtebb LED szalag típussal kompatibilis. Segítségével szinte bármilyen CCT vagy WW/CW fehér LED szalag, kétszínű LED, LED spot lámpa, kültéri vagy medence LED világítás, vezérelhető és automatizálható.

A vezérlő kompatibilis a legtöbb ZigBee ZLL és ZigBee 3.0 átjáróval is. A gyártó tesztelte Philips Hue®-val, Osram Lighify®-al, Amazon Echo Plus-al, és Tuya Zigbee átjárókkal is, és teszteltük Sonoff és SmartWise eWeLink Zigbee átjárókkal is.

 

Maximális vezérelt teljesítménye:

 • 12V tápegység esetén: 10A
 • 24V tápegység esetén: 10A
 • 36V tápegység esetén: 7,5A
 • 48V tápegység esetén: 5,6A
 • 54V tápegység esetén: 5A 

Terméktulajdonságok:

 

 • Fényerőszabályzásra, dimmer / fényintenzitás állítására képes,
 • 2 áramkör vezérlésére képes, melyek együtt kapcsolhatóak.
 • Bekapcsolási idő: 1 másodpercen belül
 • Okosotthon app – a Zigbee gateway-től függően (eWeLink / Tuya / SmartLife / Hue / SmartThings / Apple Home / Google Home / Alexa / stb.)
 • Hangvezérlés – Google Assistant vagy Alexa, a Zigbee átjárótól függően
 • 2.4GHz RF távirányítóról és RF fali panelről is vezérelhető (külön termékek), az RF távirányításhoz nem szükséges Zigbee vagy egyéb hub
 • Könnyű rögzíthetőség  – kétoldalú ragasztószalaggal egyszerűen rögzíthető
 • Vezérelt áramkör: max. 5A / csatorna, max. 10A összesen
 • Ajánlott LED szalag hossz: max. 10 méter
 • Széles körű kompatibilitás DC 12V / DC 24V / DC 36V / DC 48V / DC 54V LED-szalagokkal és tápegységekkel
 • Egyszerű integrálás Zigbee vezetéknélküli okosotthon vezérlésekkel
 • Szinte minden jelentősebb Zigbee átjáróval kompatibilis. Sonoff / eWeLink Zigbee átárókkal, Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, Philips Hue bridge-l, SmartThings / Aeotec gateway-el, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee átjárókkal, Terncy (Apple Home compatible) átjáróval.
 • Zigbee mesh funkció: igen

További információk

Tömeg 0.06 kg
Méretek 4.8 × 2.35 × 8.9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gledopto GL-C-009P, Zigbee Pro Dimmer LED vezérlés (Zigbee+RF) 12V-54V DC” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük