KingArt nagyteljesítményű (20A), Sonoff-kompatibilis, WiFi-s, távvezérelhető, érintős villanykapcsoló / bojlerkapcsoló (fehér)

A KingArt nagy teljesítményű kapcsolója akár 20A, / 4400W kapcsolására is képes WiFi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető okos fali kapcsoló, elegáns fehér kifutó üveg érintőkapcsolóval. Villanybojlerek, elektromos fűtések és más nagy teljesítményű fogyasztó kapcsolására ajánljuk.

Cikkszám: KIN-KAP-T20W Kategória:

Leírás

A KingArt nagyteljesítményű (20A) WiFi-s érintős villanykapcsolója egy Sonoff/SmartWise és eWeLink app kompatibilis fali érintős villanykapcsoló, azonban különlegesen nagy teljesítmény, 20A avagy 4400W kapcsolására alkalmas, és elősorban nem világítás, hanem nagy teljesítményű fogyasztók (pl. villanybojler, elektromos fűtőtest) kapcsolására ajánljuk.

A kapcsoló elérhető nem csak fehér, hanem fekete színben is. A Sonoff és SmartWise kapcsolókhoz hasonlóan ez is elegáns üveg előlappal, érintőkapcsolóval van felszerelve. Beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról is vezérelhetjük a ki/be kapcsolását, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Az érintőkapcsoló segítségével a fali kapcsolón is kapcsolhatjuk természetesen a rákötött bojlert vagy más fogyasztót, ahogy egy hagyományos kapcsolóval tennénk azt. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a bármilyen nagy áramfelvételű fogyasztó okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a fogyasztókat akkor is, amikor nem vagyunk otthon.

 

Terméktulajdonságok:

 • eWeLink app kompatibilis – a Sonoff és SmartWise eszközöket is vezérlő eWeLink felhővel és eWeLink app-pal működik
 • Érintőkapcsoló – az üvegelőlapon érintőkapcsoló és az aktív WiFi kapcsolatot mutató LED
 • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 35mm a teljes mélysége, a falba benyúló doboz szintén a magyar szabvány szerinti.
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a rákötött fogyasztókat, pl. villanybojlert vagy elektromos fűtőtestet
 • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a kapcsoló aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
 • Okoscsoportok – Hőmérséklet, páratartalom vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheti a ki/be kapcsolást
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez és Google Nest-hez is

 

Fontos: a WiFi-s kapcsoló működéséhez nem csak fázisvezeték, hanem nullavezeték is szükséges a kapcsolóaljzatban! 

További információk

Tömeg 0.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KingArt nagyteljesítményű (20A), Sonoff-kompatibilis, WiFi-s, távvezérelhető, érintős villanykapcsoló / bojlerkapcsoló (fehér)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük