Shelly BLU Door Window Sensor, Bluetooth ajtó/ablaknyitás érzékelő, fehér

A Shelly BLU Door Window sensor az európai gyártó 2023 június végén kiadott új terméke: egy egészen apró méretű, elemmel működő, Bluetooth technológiát használó ajtó / ablaknyitás érzékelő.Az eszköz egy Shelly Plus vagy Shelly Pro relémodul Bluetooth vevőegységéhez képes kapcsolódni, és azon keresztül éri el a hálózaton levő Shelly eszközt és az internetet.Az eszköz fényáram érzékelővel is fel van szerelve, azaz létrehozhatunk segítségével olyan vezérlést is, mely ajtónyitáskor csak akkor kapcsol világítást, ha sötét van. A beépített dőlés-érzékelőnek köszönhetően pedig bukóablakokra és bukóajtókra is felszerelhetjük, és létrehozhatunk automatizációt megadott szögben való dőlés esetére is.  Ez a fehér termékváltozat.

Cikkszám: ALL-KIE-DW-BLUW Kategória:

Leírás

A Shelly BLU Door Window sensor az európai okosotthon gyártó 2023 június végén kiadott új terméke: egy egészen apró méretű, elemmel működő, Bluetooth technológiát használó ajtó / ablaknyitás érzékelő.

Az eszköz például egy Shelly Plus vagy Shelly Pro relémodul Bluetooth vevőegységéhez képes kapcsolódni, és azon keresztül éri el a hálózaton levő Shelly eszközt és az internetet.

Az eszköz fényáram érzékelővel is fel van szerelve, azaz létrehozhatunk segítségével olyan vezérlést is, mely ajtónyitáskor csak akkor kapcsol világítást, ha sötét van.

A beépített dőlés-érzékelőnek köszönhetően pedig bukóablakokra és bukóajtókra is felszerelhetjük, és létrehozhatunk automatizációt megadott szögben való dőlés esetére is, megkülönböztetve ezzel a nyitást és a bukóra való nyitást eseteit.

Az ajtóra vagy ablakra a (tartozék) kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthető: (bukóajtót és bukóablakot kivéve) javasolt a szenzoros nagyobb részt a keretre, a kisebb mágneses részt pedig a mozgó ajtóra / ablakra rögzíteni.

A gyári specifikáció szerint beltéren max. 10m, kültéren max. 30m a Bluetooth kapcsolat hatósugara, ezen belül telepített Shelly Plus vagy Pro sorozatú reléhez párosítható és üzemeltethető.

Alapértelmezésben az eszköz a nyitás / zárás állapotváltozáskor azonnal adatot küld a nyitott/zárt státuszról, a pillanatnyi fényerősségről és az elem állapotról, majd néhány másodperccel később küld adatot a dőlésszögről is.

Jeladó üzemmódba átkapcsolva pedig a nyitott / zárt státuszról, a dőlésszögről, a fényviszonyokról és az elem állapotáról fixen 30 másodpercenként küld adatot, ennek használata értelemszerűen rövidebb elem élettartammal jár együtt.

Az eszköz kompatibilis a Shelly okosotthon rendszerének Bluetooth protokollt támogató tagjaival, például a Shelly Plus és Pro sorozatú relémoduljaival, ezekhez a Shelly Smart Control app segítségével párosítható.

De kompatibilis a Shelly Blu Door Window sensor a BTHome protokollt támogató más eszközökkel és platformokkal is, ezekről bővebb információ a www.bthome.io weboldalon található.

További információk

Tömeg 0.04 kg
Méretek 4.5 × 0.7 × 3.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shelly BLU Door Window Sensor, Bluetooth ajtó/ablaknyitás érzékelő, fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük