Shelly Button 1 vezetéknélküli, WiFi-s okos távirányító gomb (fehér)

A Shelly Button1 egy vezetéknélküli, WiFi-s távirányító gomb, mely különböző gombnyomási módokkal több Shelly eszköz ki-bekapcsolását vagy Shelly Scene-k vezérlését képes távirányítani. Ez a fehér verzió.

Cikkszám: ALL-KIE-BUTWWIFI Kategória:

Leírás

A Shelly Button1 fehér verziója a Shelly 2021 januárban megjelent új terméke, egy WiFi-s távirányító avagy vezérlő gomb, mellyel több Shelly eszköz vezetéknélküli távvezérlése is megoldható. Segítségével ki/bekapcsolhatjuk Shelly eszközeinket, vagy akár a Shelly Scene-eket, okosvezérléseket is aktiválhatjuk, ezzel akár több eszközt is egyszerre vezérelve.

Az apró eszközhöz különböző típusú gombnyomásokhoz különböző vezérléseket rendelhetünk hozzá, például egy gombnyomásra fel/lekapcsolhatjuk vele a lámpát, dupla gombnyomásra vezérelhetjük a redőnyt vele, három gyors gombnyomással bekapcsolhatunk egy ventillátort, hosszú gombnyomással pedig minden lámpát lekapcsolhatunk. Vagy beállíthatjuk a WiFi-s távirányító különböző gombnyomásait arra is, hogy egy Shelly Dimmer fényerőszabályzását vezéreljük vele, vagy éppen Shelly égőket vezéreljünk. A távirányítót a kocsiban tartva akár a kertkaput vagy a garázskaput is kinyithatjuk vele, ha a ház előtt az eszköz mr képes az otthoni WiFi hálózatra felcsatlakozni. Az egyes típusú gombnyomásokat a távirányító különböző színű fénnyel jelzi vissza.

A Shelly Button1 nedvességálló, IPx5 minősítésű termék, azaz – bár vízbe nem dobhatjuk -, de egy kis eső nem árt meg neki, ha kültéren felejtjük.

Apró méretének (4,5 cm x 4,5 cm x 1,6 cm) köszönhetően akár zsebre is vághatjuk, hogy mindig kéznél legyen.

Az alapvetően akkumulátoros működésű eszközt igény szerint USB-s töltőre is csatlakoztathatjuk, és így az akkumulátoros max. 2 másodperces válaszidőt 100 millisecundumra csökkenthetjük USB-s töltés esetére, mivel ekkor az eszköz folyamatos WiFi kapcsolatot tart, míg akkumulátoros működés esetén csak gombnyomásra csatlakozik a WiFi-re, így akkor lassabb a válaszideje.  Az újratölthető akkumulátora akár 3000 vezérlésindítást is támogat egy töltéssel.

Más Shelly eszközökhöz hasonlóan működéséhez nem szükséges hub vagy gateway, mivel közvetlenül a WiFi router-re csatlakozva éri a Shelly felhőt.

MQTT, CoAP, REST API-t szintén támogatja.

További információk

Tömeg 0.05 kg
Méretek 4.5 × 1.6 × 4.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shelly Button 1 vezetéknélküli, WiFi-s okos távirányító gomb (fehér)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük