Shelly Wall Switch fali villanykapcsoló, 2 gombos fekete

A Shelly WiFi-s okosrelékhez való kapcsolószerelvény és sorolókeret segítségével helytakarékosan és egyszerűen alakítható ki okos fali villanykapcsoló, mely még a legkisebb mélységű fali aljzatba is belefér.
Ez a Shelly villanykapcsoló rendszer fekete  színű, 2 gombos kapcsolómodulja + relétartó adaptere Shelly 2.5, Shelly Plus 2PM és Dimmer 2 és Shelly 1L modulokhoz.

Cikkszám: ALL-KAP-WS2-B Kategória:

Leírás

A Shelly új, 2022-es terméke a Shelly villanykapcsoló-család, sorolható 1, 2 és 4 gombos kapcsoló-szerelvényekkel, és hozzájuk passzoló 1, 2 és 3 kapcsolós sorolókerettel. A termékcsalád elegáns fehér és fekete színben is elérhető.

A kapcsoló külső egy speciális kialakítású Shelly terméket takar, hiszen nem egy teljes kapcsoló-szerelvényről van szó, hanem egy olyan mikrokapcsolóval felszerelt előlapról és hozzá való sorolókeretről, melynek a hátuljába a Shelly WiFi-s okosreléit tudjuk a megfelelő relétartó adapterbe bepattintani és kényelmesen összekötni a kapcsoló előlap vezetékeivel. Teljes értékű okos villanykapcsolót tehát egy Shelly okosrelével együtt alkot.

A villanykapcsoló nyomógomb szerelvény és a sorolókeret két külön termék. (A Shelly okosrelé nem a termék része, külön rendelhető.)
A villanykapcsoló rendszer kompatibilis a Shelly 1, Shelly 1PM, Shelly 2.5, Shelly Plus 1, Shelly Plus 1PM, Shelly Plus 2PM, Shelly Plus i4 Shelly okoseszközökkel is. A relétartó adapterek (minden kompatibilis típus) a kapcsolószerelvényhez jár.

 

Ugyanúgy kapcsolható, mint a hagyományos kapcsolók

A Shelly fali kapcsolók normál manuális fali kapcsolóként működnek, éppúgy, mint a hagyományos kapcsolók, de ezek a relék Wi-Fi kapcsolatán át otthoni automatizálási rendszerén keresztül és okostelefon app-ból is vezérelhetőek.

Egyszerűbb vezetékezés és bekötés

A Shelly villanykapcsoló rendszerrel lényegesen egyszerűbbé válik a Shelly okosrelék vezetékezése és bekötése, hiszen a kapcsolóhoz a gyári adapterbe egy mozdulattal bepattintható a relé, és kényelmesen, még a falon kívül össze is vezetékezhető egymással a kapcsoló és a relé. A fali aljzatnál már csak a bejövő és elmenő vezetékeket kell hasonlóan egyszerűen bekötni, mint egy hagyományos kapcsoló esetén.

A leghelytakarékosabb megoldás

Kompakt méretének és egyszerű kábelezési rendszerének köszönhetően minden fali aljzatba könnyedén beszerelhetőek a Shelly relékhez illeszthető kapcsolók. A kifejezetten vékony kialakítású mikrokapcsolós villanykapcsoló szerelvény már nem foglal extra helyet a fali aljzatban, így a Shelly relé egyszerűen befér a kábelezéssel együtt.

Ha kevés a hely a fali aljzatban vagy egy vékony válaszfal miatt az aljzat nem is mélyíthető ki, hogy egy hagyományos kapcsoló mögé még egy Shelly okosrelé beférjen, akkor a Shelly kapcsolómegoldása kézenfekvő megoldás okoskapcsolás kialakítására. A Shelly kapcsolószerelvény és a relé együtt nem foglal el több helyet az aljzatban, mint egy hagyományos fali kapcsolószerelvény, így a legkisebb aljzatba is belefér.

 

 

Terméktulajdonságok:

 

 • 2 GOMBOS FEKETE KAPCSOLÓ, RELÉTARTÓ ADAPTEREKKEL (tartozék)
 • Funkciók:
  • 2 külön áramkör KI/BE
  • Fényerőszabályzás (FEL/LE)
  • Redőnyvezérlés (FEL/LE)
  • Jelenetek vezérlése
 • A csomag tartozékai:
  • 2 gombos kapcsolómodul
  • Relétartó 1: Shelly PLUS 2PM- hez (vagy más Plus termékhez)
  • Relétartó 2: Shelly 2.5 – höz
  • Relétartó 3: Shelly 1L / Shelly Dimmer 2- höz
 • Shelly sorolókeretet és okosrelét nem tartalmaz, ezek külön rendelhető termékek.

További információk

Tömeg 0.06 kg
Méretek 1 × 8 × 8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shelly Wall Switch fali villanykapcsoló, 2 gombos fekete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük