SmartWise B3LN-ZB három gombos okos Zigbee 3.0 villanykapcsoló (előlap nélkül)

A SmartWise B3-LN-ZB három Zigbee kapcsolatot támogató, okos villanykapcsoló, fizikai gombos kapcsolóval. Ez a három áramkör/lámpa kapcsolására szolgáló, 3 gombos kapcsoló, melynek bekötéséhez fázisvezeték és nullavezeték is szükséges.
Zigbee 3.0 eszközként kompatibilis az eWeLink platformot támogató Sonoff Zigbee Bridge-el és SmartWise Zigbee Bridge-el is, valamint Tuya / SmartLife és SmartThings app-ot támogató Zigbee hub-okkal is.
A villanykapcsoló előlap nélküli, külön előlapot szükséges hozzá rendelni, mely fehér, szürke, arany és fekete színben elérhető.

Cikkszám: SMW-KAP-B3LNW-ZB-NFP Kategória:

Leírás

A SmartWise legújabb okos lámpakapcsoló termékcsaládja az egyre népszerűbb Zigbee okosotthon protokolt használja az okosotthon hálózati kommunikációra, nem WiFi-t, (így az okosvezérléséhez Zigbee átjáró szükséges), és mindezt nem érintőkapcsolós, hanem fizikai nyomógombos kivitelben kínálja.

Ha tehát olyan okoskapcsolót keresel, melyen nem kell a kapcsoláshoz megkeresned az érintőkapcsolót, hanem odanézés nélkül is érzed a kezeddel a kapcsolót és magát a kapcsolást is, de mint más okoskapcsolókat, ezt is tudod távolról kapcsolni, időzíteni és automatizálni is, akkor megtaláltad, amit kerestél!

A B3-LN-ZB verzió a három lámpa / áramkör kapcsolására szolgáló, 3 gombos verzió, fizikai kapcsológombbal. Az LN verzió működéséhez fázis és nullavezeték egyaránt szükséges.

 

A kapcsolóhoz nem jár előlap, a külön rendelhető előlapok elérhetőek fehér, fekete, szürke és arany színben.

 

Beépített Zigbee chip-jének köszönhetően hozzákapcsolható Sonoff vagy SmartWise Zigbee átjáróhoz, tesztelten kompatibilis Tuya / SmartLife Zigbee átjáróval és SmartThings-el is.

A fali kapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos kapcsolóval tennénk azt. Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa Zigbee-s okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörés-megelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

A ki/bekapcsolt állapotot a kapcsolón apró fehér / zöld LED fény is jelzi, így helyiségen kívül telepített kapcsoló esetén is van visszajelzésünk a kapcsoló fel/lekapcsolt állapotáról, illetve sötétben is könnyen megtaláljuk a kapcsolót az apró LED segítségével.

 

Terméktulajdonságok:

  • Fizikai kapcsológomb – a kapcsolókon apró fehér LED fény jelzi a kikapcsolt és zöld LED fény a bekapcsolt állapotot
  • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 35mm a teljes mélysége, azaz a normál mélységű fali aljzatban elhelyezhető
  • 86mm-es sorolási távolság – két szorosan egymás mellé elhelyezett SmartWise Zigbee kapcsolónak akkora helyre van szüksége, mint két hagyományos egygombos kapcsolónak, mivel nincs két egymás melletti kapcsolónak közös kettős kerete
  • Zigbee 3.0 szabvány szerinti kapcsoló – kompatibilis a Sonoff és SmartWise Zigbee Bridge-el, Tuya és SmartLife kompatibilis Zigbee átjárókkal és a SmartThings hub-val is. A Zigbee hub-hoz való okostelefon app-pal kapcsolható.
  • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
  • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
  • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető el a hub-hoz való app képességei szerint.
  • eWeLink Zigbee átjáró és eWeLink app esetén impulzus kapcsolást nem támogat
  • Csoportok, szobák – csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban

 

Fontos: ennek a típusnak a működéséhez fázisvezeték és nullavezeték is szükséges.  

A termékhez saját magyar nyelvű használati útmutatónkat is biztosítjuk vásárlóinknak, mely a weboldalunkról tölthető le.

 

További információk

Tömeg 0.096 kg
Méretek 8.6 × 3.5 × 8.6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SmartWise B3LN-ZB három gombos okos Zigbee 3.0 villanykapcsoló (előlap nélkül)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük