SmartWise BRF3 3 gombos, vezetéknélküli, RF fali kapcsoló (előlap nélkül)

Fali RF kapcsoló, mely vezeték nélkül kapcsol Sonoff és SmartWise RF-vevős okos villanykapcsolókat, valamint Sonoff és SmartWise RF-vevős reléket. Az említett villanykapcsolók vezetéknélküli alternatív és váltó kapcsolójaként is telepíthető.
Ez az három gombos kapcsoló verzió, fehér színben, a SmartWise BW okoskapcsoló-családdal azonos megjelenéssel.
A villanykapcsoló előlap nélküli, külön előlapot szükséges hozzá rendelni, mely fehér, szürke, arany és fekete színben elérhető.

Cikkszám: SMW-KAP-BRFW3-NFP Kategória:

Leírás

A SmartWise BRF3 egy vezeték nélküli, elemmel működő, három gombos RF (azaz rádiós) fali kapcsoló, melynek megjelenése azonos a SmartWise BW WiFi+RF okoskapcsolókkal, így gyakran használják azok vezetéknélküli alternatív kapcsolóiként is. Természetesen kompatibilis a Sonoff T1 és TX (WiFi-s + RF-es) villanykapcsolóival, a csak fázissal beköthető SmartWise T4 (szintén WiFi-s + RF-es) okos villanykapcsoló-családdal, valamint a Sonoff és SmartWise RF-vevős reléivel is, azaz alkalmas azok vezeték nélküli távvezérlésére is.

Ez tehát nem egy okos villanykapcsoló, hanem egy fali kapcsoló formájú, elemmel működő 433MHz-es RF távirányító, melyet csavarral vagy a termékhez járó kétoldalú ragasztószalagokkal is rögzíthetsz fali aljzatok eltakarására, tetszőleges helyen a falra vagy akár bútorra is (hiszen nincs a falba benyúló része). Vezetéknélküli kapcsolóként, fali távirányítóként, vagy RF-vevős okoskapcsolók vezetéknélküli alternatív és váltókapcsolójaként is gyakran használják.

A SmartWise BW RF kapcsolócsalád egy, kettő és három gombos verzióban is rendelhető.

A villanykapcsoló előlap nélküli, külön előlapot szükséges hozzá rendelni, mely fehér, szürke, arany és fekete színben elérhető.

A SmartWise BW RF1 / BW RF2 /  BW RF3 rádiós RF kapcsolók egy db CR2032 elemmel működnek, mely nem tartozéka a kapcsolóknak.

Bekötést, vezetékezést értelemszerűen nem igényel, hiszen rádiós távirányítóként funkcionálva vezérel más RF-vevős eszközöket. Emiatt nincs a falba besüllyesztett része, a kapcsoló teljesen lapos, és így bárhova felszerelhető, akár utólag is.

 

Terméktulajdonságok:

  • Fali kapcsoló formájú 433MHz-es RF távirányító
  • Csavarral vagy a csomagolásban található öntapadós matricával rögzíthető a falra tetszőleges helyen
  • Megjelenése azonos a SmartWise BW (Wi-Fi+RF) okoskapcsolókkal, gyakran használják ezek vezetéknélküli alternatív kapcsolóiként
  • 433 MHz-es rádióvezérléssel kapcsolja a kompatibilis RF-vevős Sonoff és SmartWise villanykapcsolókat, valamint a Sonoff és SmartWise RF-vevőegységes okosreléket.
  • Hozzákapcsolható a Sonoff RF Bridge és a SmartWise RF Bridge átjárókhoz is, hogy más eWeLink kompatibilis eszközöket kapcsoljunk vele az eWeLink app Scenes / Okosvezérlés funkciója segítségével megadott beállítások szerint.

 

A termékhez magyar nyelvű használati útmutató elérhető, melyet a weboldalunkról tölthetnek le megrendelőink.

További információk

Tömeg 0.045 kg
Méretek 8.5 × 1.5 × 8.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SmartWise BRF3 3 gombos, vezetéknélküli, RF fali kapcsoló (előlap nélkül)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük