SmartWise RF Bridge Pro for Shutters (R2) RF-WiFi (eWeLink) átjáró / gateway Somfy és Dooya / Smart Home redőny RF távirányítókhoz R2

A SmartWise RF Bridge Pro for Shutters RF-WiFi átjáró kifejezetten a Dooya-kódolású, 433 MHz-es RF távirányítós redőnyöket teszi az interneten át, az eWeLink okostelefon app-ból távirányíthatóvá, és időzíthetővé is. A tapasztalatok szerint kompatibilis vele a legtöbb RF-es Smart Home és Rojaflex redőny motor és távirányító.
Ez a 2022-es új, R2 verzió, a tesztek szerint szélesebb körű RF távirányító kompatibilitással.

Cikkszám: SMW-KIE-BRIPRO-R2 Kategória:

Leírás

SmartWise RF Bridge Pro for Shutters (R2) egy kifejezetten RF-es redőny távirányítókhoz kínált RF – WiFi átjáró, mely a (Sonoff és SmartWise eszközöket kezelő) eWeLink felhőhöz kapcsolja az eredetileg csak RF-es redőnyöket. A SmartWise RF Bridge Pro for Shutters (R2) hasonló funkcionalitású eWeLink átjáró, mint a Sonoff RF Bridge vagy a SmartWise RF Bridge, azaz egy híd a rádiófrekvenciás (RF-es) eszközök és az eWeLink platformra épülő WiFi-s okosvezérlés között, de kifejezetten 433MHz-es rádiós redőny távirányítókhoz.

A távirányító kompatibilis a Dooya-kódolású RF távirányítós motoros redőnyökkel, például a tapasztalatok szerint a legtöbb Smart Home és Rojaflex márkájú RF redőnnyel. Nem kompatibilis a Somfy RTS és más kódolt kommunikációt használó redőny távirányítóval és ugrókódos távirányítóval.

Segítségével a redőnyök eWeLink app kompatibilissé tehetőek, és az eWeLink app-ból interneten keresztül távirányíthatóak lesznek, és az eWeLink platformon időzített ki és bekapcsolások is beállíthatóak lesznek.

Az átjáró max. 4 db, 3 gombos (LE + STOP + FEL gombos) RF távirányítóval párosítható, és a Somfy / Dooya / Smart Home távirányítók titkosított kommunikációját fogadni képesek.

Az átjáró beüzemelése:

 • Első lépésben a SmartWise RF Bridge Pro for Shutters átjárót párosítani kell Android vagy iOS okostelefonnal az eWeLink app segítségével, és fel kell kapcsolni az otthoni vagy irodai WiFi hálózatra az eszközt.
 • Ezt követően a Somfy / Dooya / Smart Home RF távirányító(ka)t párosítani kell a SmartWise RF Bridge Pro for Shutters RF átjáróval, a Bridge ennek során a távirányítók kódot jelét azonosítja és elmenti.
 • Ezután az RF Bridge Pro képes lesz az RF távirányítók gombnyomásait szimulálni, és a távirányítókkal azonos kapcsolási jelet küldeni a redőnyökhöz, ezt az eWeLink app-ból az interneten át – akár a mobilneten át távolról is – irányíthatjuk, és így az RF-es redőnyöket távirányíthatjuk vele az eWeLink app-ból távolról is, nem csak az otthoni Wi-Fi hálózatról.

Terméktulajdonságok:

 • A 433MHz-es Dooya-kódolású (pl. Smart Home, Rojaflex) RF távirányítókat lemásolva a redőnyök interneten keresztüli vezérlését teszi lehetővé az eWeLink felhőn át
 • Ugrókódos távirányítókkal és pl. a Somfy RTS kódolású távirányítóival nem kompatibilis
 • Az eWeLink app-ból (az interneten át távolról is) kapcsolhatóvá válnak az eredetileg csak RF-es redőnyök
 • Összesen 8 db időzített beállítás / visszaszámláló (timer) időzítés is beállítható be a 433MHz RF Dooya redőnyök vezérlésére
 • akadálymentes területen kb. 20-30 m RF hatótávolság
 • Ingyenes okostelefon app elérhető hozzá iOS-re és Android-ra (eWeLink app)
 • Max. 4 db 3 gombos Dooya redőny távirányító párosítható vele
 • A képen is látható microUSB kábel a termék tartozéka
 • Tápegység nélkül szállítva, szabványos (telefon töltésére használt) microUSB csatlakozós 5V/1A tápegységgel működik
 • Kompatibilis Amazon Alexa-al és Google Assistant-tal
 • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

A termékhez és a mobil App-hoz magyar nyelvű használati útmutató érhető el vásárlóink számára.

További információk

Tömeg 0.09 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SmartWise RF Bridge Pro for Shutters (R2) RF-WiFi (eWeLink) átjáró / gateway Somfy és Dooya / Smart Home redőny RF távirányítókhoz R2” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük