SmartWise Wi-Fi + Bluetooth okos redőnykapcsoló, eWeLink app kompatibilis (fekete)

A SmartWise eWeLink app-kompatibilis, Wi-Fi + Bluetooth, érintős okoskapcsolója kifejezetten motoros redőnyök, motoros függönyök és motoros árnyékolók okosvezérlésére szolgál. Három gombja a NYIT / STOP / ZÁR funkciót működteti, és a beszerelést követő kalibráció után százalékos pontosságú állapot visszajelzést ad, valamint százalékos pontosságú nyitást / zárást tesz létre az app felületéről. A Bluetooth vevőegységnek köszönhetően a SmartWise 3 gombos, vezeték nélküli Bluetooth fali kapcsolóival is vezérelhető.
Ez a fekete üveg előlapos verzió.

Cikkszám: SMW-KAP-ROLB Kategória:

Leírás

A SmartWise érintős kapcsolója kifejezetten motoros redőnyök, motoros függönyök és motoros árnyékolók Sonoff / eWeLink app kompatibilis okosvezérlésére szolgáló, Wi-Fi + Bluetooth vezeték nélküli protokollokat is támogató okoskapcsoló.

Három gombja a NYIT / STOP / ZÁR funkciót működteti, és a beszerelést követő kalibráció után százalékos pontosságú állapotvisszajelzést ad, valamint százalékos pontosságú nyitást / zárást tesz létre az app felületéről. 

A kapcsoló elérhető nem csak fekete hanem fehér színben is. A Sonoff és SmartWise kapcsolókhoz hasonlóan ez is elegáns üveg előlappal, érintőkapcsolóval van felszerelve, a keret nélküli fekete üveg előlap stílusa nagyon hasonlít a Sonoff TX T1 EU kapcsolócsaládéra.

Beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról is vezérelhetjük a FEL vagy LE irányú kapcsolást, és beállíthatunk időzített NYIT / ZÁR kapcsolást is. Az érintőkapcsoló segítségével a fali kapcsolón is kapcsolhatjuk természetesen a rákötött redőnymotort / árnyékolómotort / függönymotort, ahogy egy hagyományos kapcsolóval tennénk azt.

A távoli elérés lehetősége megosztható az eWeLink app-ban például családtagokkal is. Használatával kényelmesen távolról is vezérelhetjük a motoros redőnyt, motoros függönyt vagy motoros árnyékolót, akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Időzített jelenlét-szimulációt is beállíthatunk (pl. minden nap napnyugtakor való redőnyleengedésre) akkora , amikor távol vagyunk az otthonunktól, hogy a külvilág számára úgy tűnjön, nem üres a lakás.

A beépített Bluetooth vevőegységnek köszönhetően a (külön értékesített) SmartWise 3 gombos, elemmel működő, vezeték nélküli Bluetooth fali kapcsolóival is vezérelhető. Ezek akár egy bútorra vagy a falra tetszőleges helyre felszerelhetőek, vagy akár hordozhatóak is, segítségükkel további vezeték nélküli kapcsolókkal is kiegészíthető a fali kapcsoló.

 

Terméktulajdonságok:

 

 • eWeLink app kompatibilis – a SmartWise redőnykapcsoló is a Sonoff eszközöket vezérlő eWeLink felhővel és eWeLink app-pal működik, mely iOS és Android eszközökre is elérhető
 • Érintőkapcsoló – az üvegelőlapon (ZÁR / STOP / NYIT) érintőkapcsolók és az aktív Wi-Fi kapcsolatot mutató LED található
 • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 35mm a teljes mélysége, a falba benyúló doboz szintén a magyar szabvány szerinti.
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a nyitott/zárt állapot, százalékos pontossággal
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is vagy, mostantól távolról vezérelheted a redőny / árnyékoló / függyöny nyitását és zárását, százalékos pontossággal
 • Kiegészíthető Bluetooth vezeték nélküli kapcsolókkal – a BLE vevőegységnek köszönhetően az okoskapcsoló és a motoros redőny vagy árnyékoló opcionálisan további vezeték nélküli SmarWise kapcsolókról is vezérelhető. 
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, timer / visszaszámláló (csak teljes nyitás és zárás vezérelhető jelenleg az app-ban, megadott százalékra nyitás/zárás nem)
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz pl. családtagjaidnak a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheted az okos redőnykapcsolókat, és egy érintéssel többet is vezérelhetsz egyszerre az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés / jelenetek – Más eWeLink kompatibilis eszközök ki/bekapcsolt állapota, vagy szenzorok mért adatai aapján automatizációkkal is vezérelheted az eszközt. 
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez is (az IFTTT eWeLink Advanced előfizetést igényel)

 

Fontos: a WiFi-s kapcsoló működéséhez nem csak fázisvezeték, hanem nullavezeték is szükséges a kapcsolóaljzatban! 

További információk

Tömeg 0.171 kg
Méretek 8.6 × 3.5 × 8.6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SmartWise Wi-Fi + Bluetooth okos redőnykapcsoló, eWeLink app kompatibilis (fekete)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük