Sonoff D1 WiFi + RF dimmer (fényerőszabályzós) okosvezérlés, 230V

A Sonoff D1 a Sonoff okos dimmer modulja, azaz fényerőszabályozó megoldása, RF és WiFi képességekkel.

Cikkszám: SON-REL-D1 Kategória:

Leírás

A Sonoff D1 a Sonoff okos dimmer megoldása, mellyel az otthoni okos világításvezérlésünket fényerőszabályázási funkcióval gazdagíthatjuk. Más Sonoff okoseszközökhöz hasonlóan beállíthatunk időzített vezérlést is, természetesen manuálisan is beállíthatjuk a kívánt fényerőt, megoszthatjuk másokkal az app-ban az eszköz vezérelhetőségét és időzíthetőségét, és persze Amazon Alexa és Google Home hangvezérlésével is állíthatjuk a fényerőt.

Az új Sonoff D1 okos dimmer kapcsoló segítségével természetesen ki/be is kapcsolhatjuk a lámpát, valamint a fényerőt szabályozhatjuk (fel és le) izzólámpák (max 200W)  és dimmelhető LED-es lámpák (max 150W) esetén. A fényerő-vezérlésre a Sonoff RM433 távirányítóval, az eWeLink APP-ban, az Alexa-n vagy a Google Home-on keresztül is van lehetőség.

Az eWeLink app napkelte/napnyugta időpont-függő vezérlésének köszönhetően a Scene (Okosvezérlés) menüpontban a napi napkelte és napnyugta időpontokhoz is hozzákapcsolhatjuk a fényerő-vezérlést. A Scene beállítások között az időzített ki/bekapcsolásokhoz is hozzárendelhetünk fényerő-szintet, azaz például ha reggel 7-re időzítünk egy lámpa felkapcsolást, megadhatju egyben, hogy 40%-os fényerővel égjen bekapcsoláskor.

A fali aljzatban elhelyezhető Sonoff D1 fényerőszabályzó tetejére ráhelyezhető a Sonoff RM433 távirányító fali tartója (nem tartozék, külön rendelhető) és bele a Sonoff RM433 távirányító (nem tartozék, külön rendelhető), így az fényerőt – az RM433-at fali kapcsolóként használva – helyben, a falon is kapcsolhatjuk, de természetesen a távirányító ki is vehető a fali tartójából és a kanapén ülve is kényelmesen távvezérelhetjük is vele a fényerőt.

 

 

További terméktulajdonságok:

 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a rá kötött lámpákat.
 • Távvezérléssel való fényerő-szabályozás – Távolról az app-on keresztül állítható a fényerő is.
 • Szabványos magyar fali kapcsolataljzatba illethető – és az aljzatra erősíthető a Sonoff RM433 távirányító tartója (nem tartozék)
 • RF távirányítóval vezérelhető – a Sonoff RM433 távirányító (nem tartozék, külön rendelhető) gombjai gyárilag előreprogramozva a fényerő módosításokhoz.
 • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a D1 dimmer aktuális állapota (be vagy kikapcsolt, illetve fényerő)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus. nem csak ki/be kapcsolásra, hanem a Scene funkciónál fényerő-szabályzásra is.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
 • Okoscsoportok – Hőmérséklet, páratartalom vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheti a ki/be kapcsolást
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez és Google Nest-hez is.
 • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

 

A Sonoff RM433 távirányító (nem tartozék, külön rendelhető) gombjai gyárilag be vannak állítva a Sonoff Dimmer vezérlésére.

További információk

Tömeg 0.07 kg
Méretek 4.7 × 3.25 × 6.2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonoff D1 WiFi + RF dimmer (fényerőszabályzós) okosvezérlés, 230V” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük