Sonoff iFan03 WiFi+RF okos ventillátor- és világítás-vezérlés + RF távirányító (KIFUTOTT)

A Sonoff WiFi-s + RF vevős, interneten keresztül mobiltelefonról az eWeLink app-pal távolról vezérelhető, RF távirányítós, időzíthető világítás + ventillátor 3 fokozatú okosvezérlése.

Cikkszám: SON-REL-IFAN03 Kategória:

Leírás

A Sonoff iFan03 a Sonoff okosotthon terméksorozatának egy különlegesebb tagja, mely ventillátorok és akár azokkal integrált világítás okosvezérlérére szolgál. A WiFi-vel és RF vevővel egyaránt felszerelt, egy ESP8285 által vezérelt iFan03 a WiFi-s kapcsolaton keresztül kapcsolódik az eWeLink felhőhöz és az eWeLink okostelefon app-pal vezérelhető és időzíthető, az RF vevője segítségével pedig – a termék részét képező – Sonoff RM433 távirányítóval is vezérelhető a helyszínen az iFan03 vezérlés környezetében. Külön ki/bekapcsolható a lámpa és a ventillátor is, valamint a ventillátorhoz 3 sebességfokozat (alacsony, közepes, magas) is beállítható az app-ban, és az RF távirányítóval is. A Sonoff iFan03 működéséhez 230V AC bekötés szükséges (fázis és nulla is), a kimenő oldalon pedig nullavezeték, valamint a lámpa és a ventillátor működéséhez külön-külön vezérelt kimenő fázis vezeték vezet. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink App segítségével távolról is vezérelhetjük modult, és a lámpa vezérléséhez beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Megjegyzés: a ventillátor időzített ki/bekapcsolását a jelenlegi firmware és eWeLink app verzió még nem támogatja, a Sonoff közleménye szerint kb. 2021 áprilisában várható e funkció megjelenése a v3.5.0 firmware (alapszoftver) és v4.11.0 app kiadásával. A Sonoff iFan03 vezérlés az Alexa és Google Assistant hangvezérléssel kompatibilis, azok (angol, német stb.) hangutasításaival vezérelhető.

Bekötési rajz:

Ventillátorral való kompatibilitás:

Az iFan03 vezérlés az alábbi teljesítményeket adja le a ventillátor felé az egyes fokozatokban. Ellenőrizze, hogy a ventillátorral ez kompatibilis-e:

 • első fokozat: (2.5μF) / 173mA (220V/50Hz);
 • második fokozat: (2.5μF + 3μF) / 456mA(220V/50Hz);
 • harmadik fokozat: az eredeti maximális teljesítménnyel egyező.

 

Terméktulajdonságok:

 

 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a ventillátor és vikágítás aktuális állapota (be vagy kikapcsolt) és a ventillátor sebességfokozata is
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a ventillátort és külön a világítást
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Időzített kikapcsolás – beállítható a konnektor arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc)
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák – csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolható az IFAN 03 vezérlése, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
 • A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
 • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!
 • Bemenet: AC100-240V 50/60Hz 5A
 • Kimenet:Világítás: AC100-240V 50/60Hz 3A Volfram izzó: Max. 660W/220V LED: Max. 300W/220V Ventillátor: Max. AC100-240V 50/60Hz 2A

A termékhez saját magyar nyelvű használati útmutatónkat is biztosítjuk vásárlóinknak, mely a weboldalunkról tölthető le.

További információk

Tömeg 0.2 kg
Méretek 5.5 × 2.6 × 11.6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonoff iFan03 WiFi+RF okos ventillátor- és világítás-vezérlés + RF távirányító (KIFUTOTT)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük