SONOFF T2 EU 2C RF vezeték nélküli 433MHz RF fali kapcsoló, 2 gombos

A Sonoff TX T2 kapcsolócsaláddal azonos (és a TX T1-hez is hasonló) megjelenésű, üveg előlapos fali RF érintőkapcsoló, mely vezetéknélküli kapcsolóként (avagy távirányítóként) kapcsolja az RF vevővel felszerelt Sonoff és SmartWise villanykapcsolókat és reléket. Legnépszerűbb alkalmazása vezeték nélküli alternatív kapcsolóként együtt használni vezetékkel bekötött Sonoff TX T1 és TX T2 villanykapcsolókkal.
Ez a kétgombos verzió.

Cikkszám: SON-KAP-T22RF Kategória:

Leírás

A Sonoff T2 EU 2C RF egy vezeték nélküli, elemmel működő, 2 gombos RF (azaz rádiós) érintős kapcsoló, mely kompatibilis a Sonoff TX (WiFi-s + RF-es) villanykapcsolóival, (a csak fázissal beköthető SmartWise T4 okos villanykapcsoló-családdal), valamint a Sonoff és SmartWise RF-vevős reléivel is.

Érintős üveg előlapja azonos megjelenésű a Sonoff TX T2 WiFi-s okos kapcsolócsaláddal, és igen hasonló a TX T1-hez is, és gyakran használatos a Sonoff villanykapcsolók vezeték nélküli alternatív és váltókapcsolójaként, hiszen vezeték nélküli RF kapcsolóként második, harmadik stb kapcsolóként kapcsolni képes a vezetékkel bekötött Sonoff TX villanykapcsolókat.

Képes kapcsolódni a Sonoff és SmartWise RF vevős reléihez is, és azokat vezeték nélküli kapcsolóként kapcsolni.

A Sonoff T2 EU RF kapcsolócsalád egy, kettő és három gombos verzióban is elérhető.

A kapcsoló forma tehát egy 433MHz-es RF (azaz rádiófrekvenciás) távirányítót rejt. Ez tehát nem egy önállóan működő kapcsoló, hanem a Sonoff TX villanykapcsoló-család kapcsolóihoz vagy RF-vevőegységes relékhez rádiófrekvenciásan, azaz vezeték nélkül kapcsolódó távirányító, ami vezetékezés nélkül telepíthető más TX kapcsolók alternatív vagy keresztváltó kapcsolójaként. Valamint alkalmazható kényelmi távkapcsolóként is, pl. a hálószoba ágy mellől való való villany lekapcsolásra is.

Kompatibilis a Sonoff RF relével és a Sonoff 4CH Pro relével is, a relék távoli fali vezeték nélküli kapcsolójaként azok távvezérlésére is alkalmas, így használható az RF vagy 4CH Pro relékre kötött lámpák vagy más elektromos fogyasztók ki/bekapcsolására is.

A kapcsoló elemet nem tartalmaz, az külön rendelhető.

A kapcsoló a falra csavarral, vagy a csomagban található (tartozék) öntapadós matricákkal rögzíthető, az utóbbi különösen praktikus bútorokra való sérülésmentes rögzítéshez.

Bekötést, vezetékezést értelemszerűen nem igényel, hiszen rádiós távirányítóként funkcionálva vezérel más, bekötött kapcsolókat. Emiatt nincs a falba besüllyesztett része, a kapcsoló teljesen lapos, és így bárhova (akár fali aljzatra is) felszerelhető, akár utólag is.

 

Terméktulajdonságok:

  • Érintőkapcsoló – az üveg előlapon érintőkapcsoló található
  • 2 gombos verzió, a két gomb akár két külön RF-vevős eWeLink-es okoseszközzel (relével, villanykapcsolóval) is párosítható
  • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, és mindössze 9 mm vastag
  • Csavarral vagy a csomagolásban található öntapadós matricával rögzíthető a falra tetszőleges helyen, akár fali süllyesztett aljzatot eltakarva is
  • 433MHz-es rádióvezérléssel kapcsolja a vele párosított Sonoff villanykapcsolót, valamint a Sonoff és SmartWise RF-vevős reléit (lásd a kompatibilis termékek listát).
  • Hozzákapcsolható a Sonoff RF Bridge és a SmartWise RF Bridge átjárókhoz is, hogy más eWeLink kompatibilis eszközöket kapcsoljunk vele az eWeLink app Scenes / Okosvezérlés funkciója segítségével megadott beállítások szerint.

 

A termékhez és a mobil App-hoz saját magyar nyelvű használati útmutató elérhető vásárlóink számára, a weboldalról letölthető formában.

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 8.6 × 0.9 × 8.6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SONOFF T2 EU 2C RF vezeték nélküli 433MHz RF fali kapcsoló, 2 gombos” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük