Sonoff TX T0 EU 1C WiFi-s, távvezérelhető, érintős villanykapcsoló (fehér)

A TX T0 Sonoff WiFi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető okos lámpakapcsolójának RF-vevő nélküli, alapverziója, elegáns fehér kifutó üveg érintőkapcsolóval.Kifutott termékverzió, utódja a hasonló megjelenésű, de RF vevővel is felszerelt Sonoff TX T2 típus.

Cikkszám: SON-KAP-TXT01 Kategória:

Leírás

A Sonoff TX T0 a Sonoff WiFi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető okos lámpakapcsolójának RF-vevő nélküli verziója, elegáns fehér kifutó üveg érintőkapcsolóval. Ez az egy lámpa/áramkör kapcsolására szolgáló verzió.

 Ez is elegáns üveg előlappal, érintőkapcsolóval van felszerelve, mint a TX T1 verzió, azonban ebben nincs RF vevőegység, így RF távirányítókkal és vezetéknélküli RF kapcsolókkal NEM kapcsolható, így vezetékezés nélküli alternatív kapcsolás sem alakítható ki velük.

Beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról is vezérelhetjük a lámpakapcsoló ki/be kapcsolását, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Az érintőkapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos érintőkapcsolóval tennénk azt. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörésmegelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

A kapcsoló átállítható impulzuskapcsolás (billenőkapcsoló) üzemmódra, illetve beállítható arra is, hogy a bekapcsolást követően előre megadott időt követően kapcsoljon le, azaz lépcsőházi időzített kapcsolásra is alkalmas.

A TX T1 EU kapcsolók elegáns érintős üvegfelületén az érzékeny kapcsolórész szinte láthatatlan, amíg a kapcsoló nincs bekötve, 90% fényerővel világít, amikor a lámpa fel van kapcsolva, és 30% fényerővel, amikor standby-ban van.

 

Terméktulajdonságok:

  • Érintőkapcsoló – az üvegelőlapon érintőkapcsoló és az aktív WiFi kapcsolatot mutató LED
  • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 34mm a teljes mélysége, a falba benyúló doboz szintén a magyar szabvány szerinti.
  • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a lámpakapcsolóval a világítást
  • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
  • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a lámpakapcsoló aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
  • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer.
  • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
  • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
  • Okoscsoportok – Hőmérséklet, páratartalom vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheti a ki/be kapcsolást
  • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez és Google Nest-hez is

 

Fontos: a WiFi-s lámpakapcsoló működéséhez nem csak fázisvezeték (ami minden korrekten bekötött kapcsolóaljzatban megtalálható), hanem nullavezeték is szükséges a kapcsolóaljzatban!További információk

Tömeg 0.17 kg
Méretek 8.6 × 3.5 × 8.6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonoff TX T0 EU 1C WiFi-s, távvezérelhető, érintős villanykapcsoló (fehér)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük