WDYK MCB 25A 3P+1N eWeLink-app kompatibilis, Wi-Fi-s, négypólusú kismegszakító (25A)

Sonoff / eWeLink-app kompatibilis, Wi-Fi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető, időzíthető, 25A-es okos kismegszakító. Közvetlenül a Wi-Fi routerhez kapcsolódik, nem igényel helyi központi egységet.Ez a négypólusú, három fázisú fogyasztásmérő funkció nélküli termékverzió.

Cikkszám: WDY-MCB-25A-4P Kategória:

Leírás

A WDYK MCB 25A 4P egy négypólusú (3P+1N), háromfázisú, nagy teljesítményű, villamossági szekrény DIN-sínre helyezhető okos kismegszakító, 25A névleges kapacitással.

Ez a négypólusú termékverzió, mely a három fázisvezetéket és a nullavezetéket is megszakítja.

Ez a típus fogyasztásmérő funkciót nem tartalmaz, de létezik más olyan típus (az MCB POW és az RCBO POW típusok), ami beépített fogyasztásmérővel is rendelkezik.

A WDYK eszköz ugyanahhoz az eWeLink okosotthon platformhoz kapcsolódik a Wi-Fi routeren át, mint a Sonoff vagy a SmartWise eszközei, így e márkák eszközei egymással jól kombinálhatóak. Az okos kismegszakító közvetlenül a Wi-Fi routerhez kapcsolódik, nincs szüksége helyi központi egységre vagy hub-ra.

A ki és bekapcsolásról beállíthatunk az eWeLink app-ban push üzenet értesítést, így a kismegszakító leoldásakor a telefonunkra üzenetet kérhetünk. A beépített kis motoros kapcsolója segítségével app-ból is felkapcsolható és le is kapcsolható távolról az interneten keresztül is, nem csak kézzel az eszközön.

A kismegszakítón levő karbantartási üzemmód retesz-gombbal az okosfunkciók és manuális felkapcsolás is letiltható, így a villamossági hálózat karbantartása során mind a helyi felkapcsolás, mind a távolról vagy időzítve történő felkapcsolás megakadályozható.

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink App segítségével távolról vezérelhetjük az eszközt, és beállíthatunk rajta akár időzített ki/be kapcsolást is. Természetesen a készüléken is van fizikai kapcsoló, hasonló, mint ami hagyományos kismegszakítókon található. A távoli elérés lehetősége megosztható más felhasználókkal is. 

A WDYK márka – a Sonoff és SmartWise eszközökhöz hasonlóan – az eWeLink app-ot használja, így jól kombinálható a Sonoff okosvillamossági eszközeivel.

 

Terméktulajdonságok:

 • Négypólusú okos kismegszakító – ez a három fázisvezetéket és a nullavezetéket is megszakítja
 • Okos Wi-Fi-s kismegszakító, nem igényel helyi hub-ot, átjárót vagy központi egységet.
 • ‘C’ kioldási karakterisztika
 • Max. 25A
 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a kismegszakító aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatod a kismegszakítót
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Időzített kikapcsolás – beállítható az eszköz arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz másoknak is a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba is rendezhetsz több kismegszakítót, és egy mozdulattal többet is ki vagy bekapcsolhatsz az app-ban
 • Szobák – szobákba is rendezheted Sonoff és WDYK okoseszközöket az eWeLink app-ban az egyszerűbb áttekinthetőség érdekében
 • Okosvezérlés (scene / jelenet) – Hőmérséklet, páratartalom. mozgás vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva, vagy más automatizmusok mentén akár automatikusan is vezérelheted a ki/be kapcsolást, illetve az egyes eWeLink-kompatibilis eszközök ki/bekapcsolását egymáshoz is kapcsolhatod
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz is
 • A Sonoff, SmartWise, KingArt és a WDYK termékek egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.

További információk

Tömeg 0.613 kg
Méretek 11.5 × 7.4 × 8.9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WDYK MCB 25A 3P+1N eWeLink-app kompatibilis, Wi-Fi-s, négypólusú kismegszakító (25A)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük