Aeotec Cam 360, smart Wi-Fi SmartThings app compatible camera, with PT (GP-AEOCAMEU)

Az Aeotec Cam 360 egy SmartThings alkalmazással kompatibilis kamera beágyazott Wi-Fi chippel. Ez egy PT kamera, így egy pillantás alatt 360 fokos képet kaphatsz a szobádról.A SmartThings App részletes képet adhat arról, hogy mi történik otthon nappal vagy éjszaka. A fejlett tárgyérzékelés okosan érzékeli a mozgást, hogy egy pillanat alatt riasztást adjon, és különbséget tegyen személy és tárgy között.

Cikkszám: AEO-KAM-AEOCAMEU Kategória:

Leírás

Csak egy pillantás, és máris otthon vagy. Az Aeotec Cam 360 kamerával egy pillantás alatt 360 fokos képet kaphatsz a szobádról. A SmartThings alkalmazással részletes képet kaphatsz arról, hogy mi történik otthon nappal vagy éjszaka. A fejlett tárgyérzékelés okos módon érzékeli a mozgást, hogy egy pillanat alatt riasztást adjon. Megkülönbözteti a személyt és a tárgyat.

A full HD kamera tiszta, részletes képet nyújt, így a nap 24 órájában nyomon követheted otthonod mobilkészülékeidről. Így akkor is tudod, mi történik, amikor nem vagy otthon.

A teljes HD felbontás, a nagy dinamikatartomány és az éjszakai látás tiszta, részletes képet mutat. A kétirányú hang és a beépített mikrofon lehetővé teszi a kommunikációt a családtagokkal és a háziállatokkal.

A SmartThings alkalmazással könnyedén hozzáférhetsz a SmartThings Cam kamerához Android és iOS eszközökön. Szinkronizáld telefonoddal vagy tableteddel, és előnézeti képet kapsz, amikor valamit észlel. Tartsd szemmel, ami fontos, még akkor is, ha nem vagy otthon. Több kamerán keresztül tiszta, részletes képet kaphatsz otthonodról közvetlenül a Samsung Smart TV-ről, a Samsung Family Hubról, okostelefonról vagy tabletről.

A felhőalapú tároló-vezérléssel akár négy SmartThings kamerát is vezérelhetsz. Ráadásul ingyenesen visszanézheted a 24 órán belül rögzített videórészleteket. Minden felvételed biztonságban van a személyes felhődben, és bármikor távolról is elérhető.

Tulajdonságok

1080 FHD H.264
360°-os panoráma megfigyelés
96°-os függőleges kameradőlés
Beszélgetés és hallgatás a kétirányú hangon keresztül
Mozgásérzékelés
Mozgáskövetés
24 órányi ingyenes felhőtárolás
NEM szükséges Smart Home Hub, önnálló eszközként is működik
2,4 GHz-es WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Tápellátás: Az Aeotec Cam 360-hoz WiFi internetkapcsolat és az ingyenes SmartThings alkalmazás szükséges Android (8.0 vagy újabb) vagy iOS (11.0 vagy újabb) operációs rendszerhez.

További információk

Tömeg 0.42 kg
Méretek 7.4 × 7.3 × 11.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aeotec Cam 360, smart Wi-Fi SmartThings app compatible camera, with PT (GP-AEOCAMEU)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük