Aeotec Motion Sensor, SmartThings compatible, with Zigbee 3.0 protocol (GP-AEOMSSEU)

Az Aeotec mozgásérzékelő kompakt méreteinek köszönhetően könnyen integrálható otthonodba. A SmartThings alkalmazással riasztást kapsz, ha váratlan mozgás történik otthonodban.A kommunikációhoz a Zigbee 3.0 vezeték nélküli okosotthon protokollt használja a Zigbee hubbal.

Cikkszám: AEO-KIE-AEOMSSEU-ZB Kategória:

Leírás

Tudd meg, mikor van mozgás az otthonodban. Az Aeotec mozgásérzékelő kompakt méreteinek köszönhetően könnyen beépíthető otthonodba. A SmartThings alkalmazással riasztást kapsz, ha váratlan mozgás történik otthonodban. Emellett a csatlakoztatott eszközök automatizálhatók, ahogy az emberek jönnek és mennek.

Automatizálhatod a világítást. Használd az Aeotec mozgásérzékelőt a kényelmes hazaérkezéshez, és hagyd, hogy a kompatibilis okoslámpák bekapcsoljanak, amikor belépsz a folyosóra. Hasonlóképpen energiát takaríthatsz meg azzal, hogy olyan szabályokat állítasz be, amelyek kikapcsolják az okos világítást, ha egy bizonyos ideig nem érzékel több mozgást.

Kényelmes hangulatot teremt otthonodban. Mostantól mindig tudni fogod, ha otthonodban megváltozik a hőmérséklet. Hagyd, hogy okos eszközeid kényelmes beltéri klímát teremtsenek, ha termosztátokat vagy klímaberendezéseket csatlakoztatsz a SmartThings alkalmazáshoz. A többit az okoseszközök elvégzik helyetted.

Egyszerűen okos. Használd ki az Aeotec mozgásérzékelőben rejlő összes lehetőséget, és emeld az otthonod biztonságát. Ehhez egyszerűen integrálj további kompatibilis okos eszközöket, nyitásérzékelőket, szirénát stb, és egyszerűen hozz létre erre is egy szabályt a SmartThings App segítségével. Ha a távolléted alatt váratlan mozgás, nyílászáró nyitás, vagy egyéb gyanús esemény következik be, abban a pillanatában vizuális vagy hangjelzést vált ki a rendszer, és értesíthet téged az eseményekről. Ezzel növelheted otthonod biztonságát és érteülheszt a váratlan eseményekről.

Megjegyzés: A funkciók használatához szükség van egy Aeotec Smart Home Hubra vagy egy másik Zigbee Hubra.

Tulajdonságok:
Monitorozza a mozgást és a hőmérsékletet
Az érzékelő szögének beállítása egy gyorsan dönthető mágneses gömbtartóval
120 fokos betekintési szög
Aeotec Smart Home Hub vagy más Zigbee Hub kiegészítő szükséges
Tápellátás: CR2 elem
Zigbee 3.0
A csomag tartalma: Zigbee 3.0 Aeotec mozgásérzékelő, mágneses tartó, kézikönyv, CR2 elem.

További információk

Tömeg 0.156 kg
Méretek 5.7 × 5.1 × 5.6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aeotec Motion Sensor, SmartThings compatible, with Zigbee 3.0 protocol (GP-AEOMSSEU)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük