Aeotec MultiSensor 7, with Z-Wave protocol (ZWA024)

Egy igazán egyedülálló all-in-one érzékelő az Aeotec segítségével, Z-Wave protokoll kompatibilitással: hőmérséklet- és páratartalom érzékelő, fényérzékelő, rezgésérzékelő, UV érzékelő, minden egyben.Akkumulátorról vagy USB-kábelről is működik.

Cikkszám: AEO-KIE-EZWA024 Kategória:

Leírás

Az Aeotec MultiSensor 7 mozgásérzékelő nem csak okos biztonsági rendszerhez tökéletes. A 10 méteres hatótávolsággal és 120°-os látómezővel a MultiSensor 7 olyan mozgásadatokat rögzít, amelyek a biztonságtól kezdve a fűtésszabályozáson át az energiatakarékosságig mindenre felhasználhatók. Ha tudod, hogy egy szoba foglalt vagy egy előszoba használatban van – a MultiSensor 7 hatékonyabbá és okosabbá teszi az otthonautomatizálási rendszerét.

Hőmérsékletérzékelő.
A motoros függönyöktől és ablakoktól kezdve a ventillátorokon át a termosztátokig sokféleképpen használhatja a Z-Wave-et, hogy egy szoba hőmérsékletét abszolút tökéletes szinten tartsa. A MultiSensor 7 biztosítja az intelligenciát ehhez. Minden érzékelőben egy inkrementális hőmérséklet-érzékelő található, amely képes -10~50°C (14-122°F) közötti pontos mérésre, és a hőmérséklet-változásokat egy okosotthon eszköznek jelenteni.

Fényérzékelő.

Az automatizált világítás csak annyira okos, mint az azt működtető rendszer. A MultiSensor 7 valós idejű, digitális fényérzékelővel, amely méri a helyiség fényszintjét, az otthonvezérlő rendszer képes lesz okosan fenntartani a hangulatot. A függönyök nyitásától és zárásától kezdve a fények tökéletes szintre állításáig, legyen az nappal vagy éjszaka, a MultiSensor 7 az okos világítás mögött rejlő intelligencia.

Páratartalomérzékelő.

Az olyan helyiségek, mint a fürdőszobák és a konyhák túl párásak lehetnek, míg egyes környezetek gyakran nem elég párásak. A MultiSensor 7 a 0% és 100% közötti páratartalom fokozatos felügyeletét kínálja, lehetővé téve a ventillátorok, motoros ablakok, párátlanítók és párásítók okos automatizálását. A MultiSensor 7 ilyen végtelenül részletesen figyeli otthonod, így az otthonkezelő rendszer valóban tökéletessé teheti környezeted.

Vibrációs érzékelő.

Méri a környezetet, amelyben van, és önmagát is méri. A MultiSensor 7 tartalmaz egy szeizmikus érzékelőt, amely képes érzékelni és jelenteni az eseményalapú rezgéseket. Ezek az enyhe változások felhasználhatók a MultiSensor 7 védelmére – tudja, ha egy behatoló babrál vele, vagy ha az érzékelő véletlenül elmozdult a telepítési helyéről. Képes lehet továbbá az otthonodon belüli finom szeizmikus aktivitást is rögzíteni.

UV érzékelő.
A környezet tökéletes kezelése azt jelenti, hogy tökéletesen meg kell érteni a környezetet. A MultiSensor 7 pontosan méri az ultraibolya fényt, azt a fajta fényt, amely a bútorok kifehéredésétől a szemkárosodásig mindent okoz. Az Egészségügyi Világszervezet UV-indexével összhangban mérve a MultiSensor 7 a helyiség UV-szintjét méri, így a környezetet függönyökkel, árnyékolókkal és világítással lehet irányítani.


Tökéletes teljesítmény.

A tökéletes akkumulátor-üzemidő minden telepítéshez tökéletes. A MultiSensor 7 minden olyan alkalommal, amikor hálózati áramról is működtethető. Egyszerűen csatlakoztasd a mellékelt USB-kábel segítségével az otthoni áramellátáshoz, és a MultiSensor 7 képes lesz fejlett üzemmódban futni, és valós idejű hőmérséklet-, páratartalom- és fényértékeket szolgáltatni.

Tulajdonságok:

Z-Wave MultiSensor 7 integrált érzékelővel (mozgás, hőmérséklet, fény, páratartalom, rezgés és UV).
A Z-Wave 700-as sorozatra épül – nagyobb hatótávolság, hatékonyabb és jobb teljesítmény a régebbi generációs sorozathoz képest
Vezeték nélküli technológia: Z-Wave Plus V2
SmartStart engedélyezve
S2 Security
USB kábel vagy akkumulátorral működtethető (akár 2 év akkumulátor élettartam)
Az adatok valós idejű továbbítása a központba és optimalizált érzékelő technológia az elődjéhez, az Aeotec MultiSensor 6-hoz képest
.

.

További információk

Tömeg 0.135 kg
Méretek 4.5 × 4 × 4.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aeotec MultiSensor 7, with Z-Wave protocol (ZWA024)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük