Aeotec Water Sensor 7, with Z-Wave protocol (ZWA018)

Az Aeotec Water Sensor 7 árvízérzékelő, szivárgásérzékelő és biztonsági érzékelő egy készülékben. Támogatja a Z-Wave vezeték nélküli okosotthon protokollt.

Cikkszám: AEO-KIE-ZWA018 Kategória:

Leírás

Az Aeotec Water Sensor 7 árvízérzékelő, szivárgásérzékelő és biztonsági érzékelő egy készülékben.

Szivárgásérzékelő. A szivárgások drága számlák és költséges károk építőkövei, ha ott jelennek meg, ahol nem kellene. Az Aeotec Water Sensor 7 nem csak a folyadék jelenlétét figyeli, hanem nevéhez méltóan a víz hiányát is. Ha tartályok vagy gödrök megfigyelésére használják, az Aeotec Water Sensor 7 figyelmeztetni tud, ha a vízszint túl alacsony, és automatizálási rutinokat indíthatsz el.

Leak védelem. Az Aeotec Water Sensor 7 nem csak a vízszivárgást figyeli. Miután csatlakozik a Z-Wave automatizálási rendszeréhez, az Aeotec Water Sensor 7 képes védelmi intézkedéseket tenni, hogy segítsen korlátozni a csöpögések, szivárgások, vízbetörések vagy más vízfolyások által okozott károkat. Például csőtörés esetén az okoseszköz utasíthatja az okosvízcsapokat, beleértve a fővezetékre szerelteket is, hogy automatikusan zárjanak.

Tulajdonságok:

A Z-Wave 700-as sorozatra épül – nagyobb hatótávolság, hatékonyabb és jobb teljesítmény a régebbi generációs sorozathoz képest
Z-Wave vízérzékelő
Szondás érzékelő a nehezen hozzáférhető helyeken történő szivárgásérzékeléshez
Vezeték nélküli technológia: Z-Wave Plus V2
SmartStart engedélyezve
S2 Security
Akkumulátoros tápellátás (1x ER14250), akár 5 év akkumulátor élettartam.

További információk

Tömeg 0.07 kg
Méretek 1.8 × 1.9 × 7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aeotec Water Sensor 7, with Z-Wave protocol (ZWA018)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük