Gledopto GL-S-006P, Pro RGB+CCT (fehér + színes fényű), GU10 foglalatú okos izzó, Zigbee + RF vezérléssel

A Gledopto RGB+CCT, GU10 foglalatú Zigbee-s okosizzója fényerő-szabályozható fehér + színes okosizzó is egyben; mely hozzákapcsolható (többek között) eWeLink, Tuya / SmartLife és Aeotec SmartThings Zigbee hub-hoz is. Szabványos Zigbee 3.0 termékként egy sor más Zigbee átjáróval is kompatibilis.
A Gledopto más Pro sorozatú termékeihez hasonlóan a GU10 okosizzó nem csak Zigbee 3.0 protokollt támogat a vezeték nélküli okosvezérléshez, hanem 2.4GHz-es Gledopto RF távirányítókról és fali panelekről is kapcsolható.

Cikkszám: GLE-LAM-5WGU10-ZB Kategóriák: , ,

Leírás

Plug&Play megoldásként egyszerűen üzembe helyezhető: csak ki kell csavarni a régi izzót és a helyére becsavarni a GLEDPTO RGB + CCT (GU10) Zigbee-s okosizzót.

A Zigbee 3.0 protokollnak köszönhetően a Zigbee átjárók széles körével kompatibilis, többek között az összes tesztelt eWeLink app-kompatibilis Zigbee átjáróval, a Tuya / SmartLife Zigbee átjárókkal, az Aeotec SmartThings hub-al is párosítható és onnan vezérelhető. Kompatibilis Philips Hue hub-al, Apple HomeKit kompatibilis Zigbee ártjárókkal és a legnépszerűbb Zigbee USB stick-ekkel is (pl. Conbee II).

Helyi vezeték nélküli táviárnyítást is támogat:a Gledopto más Pro sorozatú termékeihez hasonlóan a GU10 okosizzó nem csak Zigbee 3.0 protokollt támogat a vezeték nélküli okosvezérléshez, hanem 2.4GHz-es Gledopto RF távirányítókról és fali panelekről is kapcsolható.

Az app-ból / hub automatizációkból való vezérelhetőség, és a helyi távirányíthatóság mellett a Zigbee hub-tól függően hangvezérlést is támogat.

Az izzó színhőmérséklete is állítható (fehér fény esetén), állítható a fényerő (színes és fehér fény esetén is), és max 16 millió színt támogat színes fény esetén.

A korszerű RGB + CCT izzóban külön LED van meleg fehér (4db), hideg fehér (4 db) számára, valamint RGB / színes fény számára (2 db), ezek kombinálásával állítja elő az izzó a kívánt melegségű és színű fényt.

A GU10-es foglalatú spot izzó 30 fokos tartományben bocsátja ki a fényt. A 80 feletti CRI index magas színhűséget garantál. 

A Zigbee 3.0 protokollt használó okosizzó egyben Zigbee mesh-ként is működik, így a Zigbee átjárótól távolabb telepített Zigbee eszközök felé Zigbee jeltovábbítóként is működik.

 

Terméktulajdonságok:

  • a GU10 spot lámpa izzófoglalattal kompatibilis spot izzó
  • energiatakarékos, alacsony fogyasztású LED technológia: 5W max fogyasztással
  • Feszültség: 100-240V
  • fényáram: 300-450 lm (szabályozható erősségű), leadott fényt biztosít
  • CRI: >80
  • fehér fény színhőmérséklete: 2700K-6500K
  • szükséges egy Zigbee gateway a használatához
  • szabványos Zigbee 3.0 protokollt használ, mely széles körű Zigbee gateway kompatibilitást biztosít
  • eWeLink app (eWeLink Zigbee átjáró esetén), Tuya / SmartLife app (Tuya Zigbee gateway esetén) és SmartThings hub kompatibilis egyaránt, valamit párosítható Conbee II Zigbee USB stick-el és Apple HomeKit kompatibilis Zigbee hub-okkal is, valamint Philps Hue hub-al is. 
  • Zigbee mesh funkciót is támogat

További információk

Tömeg 0.074 kg
Méretek 4.95 × 5.8 × 4.95 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gledopto GL-S-006P, Pro RGB+CCT (fehér + színes fényű), GU10 foglalatú okos izzó, Zigbee + RF vezérléssel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük