Gledopto GL-SD-003P, Pro ZigBee + RF Dimmer AC, DIN-sínre szerelhető

A Gledopto Pro sorozatú, azaz Zigbee 3.0 protokollt támogató, és egyben RF távirányítható termék egy 230V-os dimmer (fényerőszabályzó) relé, mely villamossági szekrény DIN-sínre szerelhető.Kompatibilis az eWeLink (Sonoff és SmartWise) Zigbee Bridge-el, a Tuya / SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, az Amazon egyes Zigbee bridge-eivel, az Aeotec SmartThings hub-bal is, a Conbee II-vel és egy sor más Zigbee átjáróval is.
Nem csak Zigbee-n keresztül automatizálható és távvezérelhető app-ból, de a Gledopto 2.4GHz-es RF távirányítójával és vezeték nélküli RF fali paneljével is távirányítható.

Cikkszám: GLE-REL-SD003P Kategóriák: , ,

Leírás

A Gledepto Zigbee Pro termékcsalád innovatív, professzionális okos LED vezérléseket kínál, melyek Zigbee 3.0 kapcsolaton keresztül kapcsolhatóak hozzá okosotthon rendszerhez, valamint a Pro eszközök helyi távvezérlésre is alkalmasak 2.4GHz RF távirányítókról és RF fali panelekről, valamint támogatják az Alexa és a Google Home hangvezérlést is (a Zigbee átjárótól függően)

A Gledopto Pro eszközök rendkívül széles körű kompatibilitást kínálnak, párosíthatóak és vezérelhetőek az összes jelentős Zigbee 3.0 átjáróval: kompatibilisek többek között a Sonoff ZBBridge (Zigbee Bridge) és a SmartWise eWeLink Zigbee átjáróval is, együttműködnek a Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, a Philips Hue bridge-el, kompatibilisek az Aeotec SmartThings  gateway-el, a homee, a ConBee II, a Hubitat Elevation, valamint a Zigbee átjárót tartalmazó Amazon Alexa eszközökkel is.

A Pro sorozatú termékek ezen felül távirányíthatóak a Gledopto 2,4GHz-es LED távirányítójával és vezeték nélküli fali paneljével is, így nem csak okosvezérlés, hanem helyi távirányítás is elérhető a termékekhez.

A Hledopto AC dimmer egyszerűen beszerelhető egy villamossági szekrénybe vagy egy DIN-sínes dobozba. Nem igényel külön tápegységet, mivel a bemeneti és kimeneti oldal is 100-240V váltóáramú. 400W maximális névleges teljesítésre képes a kimeneti oldalon.

Az eszközök levő gombbal beállítható a telepítést követően egy minimum fényerő is, mely alá nem engedi a dimmer a fényerőt, így az egyes fényforrások alacsony fényerőnél tapasztalható vibrálása, villódzása megakadályozható. 

Az eszköz segítségével fényerőszabályozhatóak:

 • dimmelhető LED fényforrások,
 • nagyfeszültségű halogénlámpák,
 • transzformátorral működtetett kisfeszültségű halogénlámpák, és
 • hagyományos fényforrások is.

Az okos dimmer-t három módon is lehet vezérelni:

1. Fali nyomógombos kapcsoló(k)ról: ha a kapcsolót röviden nyomod meg, akkor le- és fel kapcsolja a fényforrásokat, ha hosszan nyomva tartod, akkor pedig a fényerejét szabályozza.

2. 2.4GHz-es rádiófrekvenciás (RF) távirányítókról és fali panelekről

3. a Zigbee átjárón keresztül (manuálisan telefonról, vagy okosotthon automatizmusok segítségével)

Terméktulajdonságok:

 

 • 230V AC fényforrások fényerő-szabályzására szolgáló AC dimmer 
 • Egyszerű integrálás Zigbee vezetéknélküli okosotthon vezérlésekkel
 • Szinte minden jelentősebb Zigbee átjáróval kompatibilis. Sonoff / eWeLink Zigbee átárókkal, Tuya/SmartLife Zigbee átjárókkal, Philips Hue bridge-l, SmartThings / Aeotec gateway-el, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee átjárókkal.
 • Okosotthon app– a Zigbee gateway-től függően (eWeLink / Tuya / SmartLife / Hue / SmartThings / Apple Home / Google Home / Alexa / stb.)
 • Zigbee mesh funkció: igen
 • Hangvezérlés – Google Assistant vagy Alexa, a Zigbee átjárótól függően
 • 2.4GHz RF távirányítóról és RF fali panelről is vezérelhető (külön termékek), az RF távirányításhoz nem szükséges Zigbee vagy egyéb hub
 • DIN-sín rögzíthetőség villamossági szekrénybe 
 • Vezérelt áramkör: max. 1,5A / 400W

További információk

Tömeg 0.076 kg
Méretek 2.4 × 9.1 × 5.9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gledopto GL-SD-003P, Pro ZigBee + RF Dimmer AC, DIN-sínre szerelhető” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük