SmartWise T41B UNI (csak fázis VAGY fázis + nulla) fekete WiFi+RF, távvezérelhető, érintős okos villanykapcsoló

A SmartWise T4 EU 1C UNI (R3) egy 1 áramkörös (1 gombos), fekete üveg előlapos okos villanykapcsoló, Wi-Fi-vel és RF vevővel is felszerelve, mely az interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető és időzíthető. A Sonoff okosotthon eszközök által is használt eWeLink app okosotthon rendszerrel kompatibilis.RF vevőjének köszönhetően vezetéknélküli RF 433MHz-es kapcsolókkal is kapcsolható, melyekkel megoldható vezeték nélküli alternatív és váltókapcsolása is, és persze RF távirányítókkal is távirányítható. A legújabb generációs UNI típus alkalmas fázis + nullavezetékkel vagy nullvezeték nélkül, csak fázisvezetékkel való bekötésre is, így minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető.

Cikkszám: SMW-KAP-T41B-UNI Kategória:

Leírás

A SmartWise T4 EU UNI (R3) okoskapcsoló a kapcsolócsalád legújabb, harmadik generációs (R3) univerzális típusa. Ajánlott bekötése fázis + nullavezetékkel történik, de alkalmas nullvezeték nélkül, csak fázisvezetékkel való bekötésre is, így minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető. Nullvezeték nélküli bekötés esetén csak lámpák kapcsolására ajánlott, kompatibilis: Wolfram égővel, LED-del és kompakt fénycsővel (CFL-lel) is. Csak fázisvezetékkel történő bekötés esetén szükséges egy kis villódzásátló modul (a termék tartozéka) bekötése a lámpához.

Elegáns üveg előlappal és nagy érzékenységű érintőkapcsolóval van felszerelve, az érintőkapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos kapcsolóval tennénk azt.

Épp úgy, mint a Sonoff okoskapcsolói, ez is az eWeLink app-ot és platformot használja, így jól kombinálható az eWeLink app más márkáival, a Sonoff, SmartWise, KingArt, WDYK és a Woolley márkákkal.

Beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink app segítségével távolról is vezérelhetjük a lámpakapcsoló ki/be kapcsolását, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Időrelé funkció is van a kapcsolóban, mint a legtöbb más Sonoff és SmartWise eszközben is, beállíthatjuk a bekapcsolást követő megadott időre automatikus kikapcsolásra is, hogy ne maradjon égve a villany feleslegesen.

A távolról való vezérlés lehetősége megosztható másokkal, például családtagokkal is.

Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa, világítás okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörésmegelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

Beépített RF 433MHz-es vevőegységének köszönhetően a SmartWise vezetéknélküli fali RF kapcsolókkal és RF433 rádiós távirányítókkal távirányítható. Vezetéknélküli fali kapcsolókkal együtt használva alternatív és keresztváltó kapcsolásra is használható. A kapcsoló egyes gombjai külön-külön párosíthatóak a vezetéknélküli kapcsolókkal és távirányítókkal, az egyes áramköröket / gombokat más-más vezetéknélküli kapcsolókkal is tetszőleges módon párosíthatjuk.

A 2022 télen megjelent UNI R3 generáció újdonságai az R2 verzióhoz képest:

 

 • univerzális bekötési lehetőségek: működik fázis + nulla vezeték bekötésével, és csak fázis bekötésével is;
 • már négy áramkörös / négy gombos változat is elérhető;
 • apró design változás az előlapján.

A SmartWise T4 EU UNI (R3) okoskapcsolóból elérhető 1, 2, 3 és immár 4 áramkörös kapcsoló verzió is. Kapható fehér és fekete előlapos verzióban is.

Ha több helyről szeretnéd kapcsolni az okoskapcsolót, azaz alternatív / váltókapcsolóra van szükséged, akkor vezetéknélküli RF kapcsolókat párosíthatsz vele.
Gombelemmel működő, vezetéknélküli kapcsoló párja a SmartWise T1R RF kapcsoló sorozat bármely tagja.

Terméktulajdonságok:

 • UNIverzális bekötés: bekötheted fázis + nullavezetékkel, vagy csak fázisvezetékkel is. Minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető okoskapcsoló.
 • A termék része 1 db terhelő ellenállás, mely – csak fázisvezetékkel való bekötés esetén szükséges, ami – megakadályozza a LED-lámpák villódzását/vibrálását, melyet az egyik lámpával párhuzamosan kell bekötni elsősorban kisteljesítményű LED lámpák esetén.
 • Érintőkapcsoló – az üvegelőlapon érintőkapcsoló és az aktív WiFi kapcsolatot mutató kék LED
 • EU és magyar szabvány szerinti méret: 85x85mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 35mm a teljes mélysége, a falba benyúló doboz szintén a magyar szabvány szerinti.
 • A kapcsolók sorolási távolsága 85 mm.
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a lámpakapcsolóval a világítást
 • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink app
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a lámpakapcsoló aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz másoknak, pl. családtagoknak a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheted az okoseszközeidet, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhatsz
 • Okosvezérlés – Hőmérséklet, páratartalom vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheted a ki/be kapcsolást
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez is
 • Csak fázis bekötés esetén: csak lámpák kapcsolására alkalmas, kompatibilis: Wolfram égővel, LED-del és kompakt fénycsővel (CFL-lel) is. Más fogyasztók kapcsolására nem ajánlott
 • Maximális teljesítmény:
  • Izzók esetén: max. teljesítmény: 300W / áramkör, min. teljesítmény 3W / áramkör
  • LED izzók esetén: max. teljesítmény: 100W / áramkör, min. teljesítmény 3W / áramkör
 • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

További információk

Tömeg 0.141 kg
Méretek 8.5 × 3.6 × 8.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SmartWise T41B UNI (csak fázis VAGY fázis + nulla) fekete WiFi+RF, távvezérelhető, érintős okos villanykapcsoló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük