SmartWise Z1-LNS Zigbee, érintős egy gombos okos villanykapcsoló (fehér)

A SmartWise Z1-LNS egy Zigbee kapcsolatot támogató, okos villanykapcsoló, elegáns fehér üveg előlapos érintőkapcsolóval. Ez az egy áramkör/lámpa kapcsolására szolgáló, egy gombos érintőkapcsoló, melynek bekötéséhez fázis és nullavezeték is szükséges.
Zigbee 3.0 eszközként kompatibilis az eWeLink platformot támogató Sonoff Zigbee Bridge-el és SmartWise Zigbee Bridge-el is, valamint Tuya / SmartLife és SmartThings app-ot támogató Zigbee gateway-ekkel is.

Cikkszám: SMW-KAP-Z1LNSW-ZB Kategória:

Leírás

A SmartWise legújabb okos lámpakapcsoló termékcsaládja az egyre népszerűbb Zigbee okosotthon protokolt használja az okosotthon hálózati kommunikációra, nem WiFi-t, (így az okosvezérléséhez Zigbee átjáró szükséges).   

A Z1-LNS verzió az egy lámpa / áramkör kapcsolására szolgáló, 1 gombos verzió, fehér üveg érintős előlappal, keret nélkül. Az LN verzió működéséhez fázis és nullavezeték bekötése is szükséges.

 

Beépített Zigbee chip-jének köszönhetően hozzákapcsolható Sonoff vagy SmartWise Zigbee átjáróhoz, tesztelten kompatibilis Tuya / SmartLife Zigbee átjáróval és SmartThings-el is.

Az érintőkapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos érintőkapcsolóval tennénk azt. Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa Zigbee-s okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörés-megelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.

 

Terméktulajdonságok:

  • Érintőkapcsoló – az üveg előlapos érintőkapcsolón diszkrét kék LED fény jelzi az érintős részt
  • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap mérete, 35mm a teljes mélysége, azaz a normál mélységű fali aljzatban elhelyezhető
  • 86mm-es sorolási távolság – két szorosan egymás mellé elhelyezett SmartWise Zigbee kapcsolónak akkora helyre van szüksége, mint két hagyományos egygombos kapcsolónak, mivel az üveg előlap miatt nincs két egymás melletti kapcsolónak közös kettős kerete
  • Zigbee 3.0 szabvány szerinti kapcsoló – kompatibilis a Sonoff és SmartWise Zigbee Bridge-el, Tuya és SmartLife kompatibilis Zigbee átjárókkal és a SmartThings hub-val is. A Zigbee hub-hoz való okostelefon app-pal kapcsolható.
  • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
  • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
  • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető el a hub-hoz való app képességei szerint.
  • eWeLink Zigbee átjáró és eWeLink app esetén impulzus kapcsolást nem támogat
  • Csoportok, szobák – csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
  • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).

 

Fontos: ennek a típusnak a működéséhez nem csak fázisvezeték, hanem nullavezeték is szükséges a kapcsolóaljzatban! 

További információk

Tömeg 0.16 kg
Méretek 8.6 × 3.5 × 8.6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SmartWise Z1-LNS Zigbee, érintős egy gombos okos villanykapcsoló (fehér)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük