Sonoff kültéri védődoboz (R2)

A Sonoff vízálló doboz új R2 verzióját úgy tervezték, hogy a legtöbb Sonoff intelligens reléhez illeszkedjen méretben, beleértve a Sonoff TH R3 16A/20A és POW R3 16A/20A reléket is.
Sőt, még a Sonoff okos fali kapcsolók, mint a TX T0 / T1 / T2 / T3 sorozat, a Sonoff TX Ultimate T5 kapcsolók és az NSPanel és NSPanel Pro is beleférnek, köszönhetően a nagyobb méretnek.

Cikkszám: SON-KIE-BOX-R2 Kategóriák: , ,

Leírás

A SONOFF vízálló dobozának új, R2 verziója PC V0 műanyagból készült, amelynek porálló és szennyeződésálló kivitele megvédi a benne levő okoseszközöket, így ideális a SONOFF kapcsolók és relék védelmére még nedves környezetben is.

A korábbi Sonoff IP66 vízálló dobozhoz képest az új R2 vízálló doboz nagyobb méretű, így a legtöbb SONOFF eszközzel kompatibilis, mint például a TH Elite / TH Origin / POW Elite / POW Origin relék / M5 villanykapcsoló / TX villanykapcsoló típusok / NSPanel / NSPanel Pro.A termék jellemzői:

  • Véd a külső behatásoktól: védi az eszközöket a fröccsenő víztől, szennyeződéstől, portól, és szárazon tartja a benne levő eszközöket.
  • Széles körű kompatibilitás: Nagyobb méretének köszönhetően kompatibilis a legtöbb SONOFF eszközzel, például: TH Elite / TH Origin / POW Elite / POW Origin relék / M5 villanykapcsoló / TX villanykapcsoló típusok / NSPanel / NSPanel Pro
  • Tartós kivitel: A PC V0 műanyag készülékháznak köszönhetően, amely porálló és véd a fröccsenő víztől is..
  • IP minősítés: IP64

További információk

Tömeg 0.204 kg
Méretek 10 × 4.8 × 15.25 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonoff kültéri védődoboz (R2)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük