SONOFF NFC címke (egy kártyán 2 db)

Két darab, öntapadós hátsó oldallal ellátott NFC címke található a Sonoff plasztikkártyáján, mely egy NFC-képes telefon segítségével beállítható eWeLink automatizációk (jelenetek) futtatására. Konfigurálás után az NFC-s telefon érintésével lefut az automatizáció, így az NFC-s technológia segítségével a telefon elővétele és az eWeLink app futtatása nélkül is indíthatunk automatizációkat egy érintéssel.

Cikkszám: SON-KIE-NFC Kategória:

Leírás

Két darab, öntapadós hátlappal ellátott NFC címke található a Sonoff plasztikkártyáján, mely NFC-képes telefon segítségével beállítható eWeLink automatizációk (jelenetek) futtatására.

Az NFC funkció használatához tehát egy olyan Okosvezérlést (Jelenetet) kell létrehozni az eWeLink app-ban, amiben a futtatást indító „Trigger” avagy feltétel nem egy másik okoseszköz állapota vagy egy szenzor adata, hanem egy NFC címkéhez való érintés.

Az automatizáció létrehozása után, az NFC-s telefon érintésével lefut az automatizáció, így az NFC-s technológia segítségével a telefon elővétele és az eWeLink app futtatása nélkül is indíthatunk automatizációkat egy érintéssel.

Az NFC jelenet megosztható a családtagokkal is a SHARE HOME funkcióval, így ők is hozzáférhetnek az NFC érintéses automatizációkhoz.

További információk

Tömeg 0.01 kg
Méretek 1.8 × 1.8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SONOFF NFC címke (egy kártyán 2 db)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük