WDYK MCB POW 16A 1P+1N eWeLink-app kompatibilis, Wi-Fi-s, kétpólusú kismegszakító, beépített fogyasztásmérővel (max. 16A)

Sonoff / eWeLink-app kompatibilis, Wi-Fi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető, időzíthető, 16A-es okos kismegszakító. Közvetlenül a Wi-Fi routerhez kapcsolódik, nem igényel helyi központi egységet.Ez a kétpólusú, fogyasztásmérővel és túlfeszültség-védelmi funkcióval is felszerelt verzió.

Cikkszám: WDY-MCBPOW-16A-2P Kategória:

Leírás

A WDYK MCB POW 16A 2P egy kétpólusú (1P+1N), egyfázisú, villamossági szekrény DIN-sínre helyezhető okos kismegszakító, max. 16A névleges kapacitással.

Ez a kétpólusú termékverzió, mely a fázis- és a nullavezetéket is megszakítja.

Ez a típus fogyasztásmérővel is fel van szerelve, így nem csak klasszikus kismegszakítóként működik, hanem egyben okos fogyasztásmérőként is.

A 16A teljesítmény az eszköz maximális fizikai képessége, de az eWeLink app-ban beállítható, hogy tetszőleges túlfeszültségnél, túláramnál vagy túlteljesítménynél az eszköz lekapcsoljon, így használhatjuk kisebb teljesítményű kismegszakítóként is. A túlfeszültség beállítási funkciónak köszönhetően túlfeszültség elleni védelemre is használhatjuk a vezérelt áramkör védelme érdekében.

A WDYK eszköz ugyanahhoz az eWeLink okosotthon platformhoz kapcsolódik a Wi-Fi routeren át, mint a Sonoff vagy a SmartWise eszközei, így e márkák eszközei egymással jól kombinálhatóak. Az okos kismegszakító közvetlenül a Wi-Fi routerhez kapcsolódik, nincs szüksége helyi központi egységre vagy hub-ra.

A ki és bekapcsolásról beállíthatunk az eWeLink app-ban push üzenet értesítést, így a kismegszakító leoldásakor a telefonunkra üzenetet kérhetünk. A beépített kis motoros kapcsolója segítségével app-ból is felkapcsolható és le is kapcsolható távolról az interneten keresztül is, nem csak kézzel az eszközön.

A kismegszakítón levő karbantartási üzemmód retesz-gombbal az okosfunkciók és manuális felkapcsolás is letiltható, így a villamossági hálózat karbantartása során mind a helyi felkapcsolás, mind a távolról vagy időzítve történő felkapcsolás megakadályozható.

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLink App segítségével távolról vezérelhetjük az eszközt, és beállíthatunk rajta akár időzített ki/be kapcsolást is. Természetesen a készüléken is van fizikai kapcsoló, hasonló, mint ami hagyományos kismegszakítókon található. A távoli elérés lehetősége megosztható más felhasználókkal is. 

A WDYK márka – a Sonoff és SmartWise eszközökhöz hasonlóan – az eWeLink app-ot használja, így jól kombinálható a Sonoff okosvillamossági eszközeivel.

Fogyasztásmérője mutatja a pillanatnyi fogyasztást, valamint napi és havi statisztika is rendelkezésünkre áll a mobil App-ban. Fogyasztási stopperével pedig indulástól megálításig is mérhetjük az adatokat. A mért fogyasztási adatokat le is tölthetjük a mobilunkra CSV formátumban. Az okoseszközzel nem csak a távolról való kapcsolás és az időzítés oldható meg, de kiválóan segíti az áramfogyasztásunk megértését  és optimalizálását is.

Megadható az eWeLink app-ban az áram egységára, így ki tudja jelezni a fogyasztás értékét is.

Nem csak aktuális fogyasztást, de az aktuális feszültségi és áramerősségi adatot is kijelzi, beállítható rá túlfeszültség-védelem (megadhatjuk egyénileg a paramétereket).

  

   

 

 

Terméktulajdonságok:

 • Kétpólusú okos kismegszakító – a fázis- és a nullavezetéket is megszakítja
 • Okos Wi-Fi-s kismegszakító, nem igényel helyi hub-ot, átjárót vagy központi egységet.
 • ‘C’ kioldási karakterisztika
 • Max. 16A, alacsonyabb értékre is beállíható az eWeLink app-ban
 • Aktuális áramfogyasztás mérése – pillanatnyi fogyasztás kijelzése az App-ban
 • Tetszőleges időszak áramfogyasztásának mérése – áramfogyasztási stopperóra funkció, méri az elindítástól a leállításig az áramfogyasztást
 • Áramfogyasztási statisztika – napi és havi összfogyasztási statisztika az App-ban (havi bontásban, az elmúlt 100 napra)
 • OPS (Overload Protection System) – védi a vezérelt eszközt a túlterheléstől: megadható maximális áramerősség, maximális feszültség, minimális és maximális teljesítmény, a megadott határértékek elérésekor lekapcsolja az eszközt
 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a kismegszakító aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatod a kismegszakítót
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Időzített kikapcsolás – beállítható az eszköz arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhatsz másoknak is a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba is rendezhetsz több kismegszakítót, és egy mozdulattal többet is ki vagy bekapcsolhatsz az app-ban
 • Szobák – szobákba is rendezheted Sonoff és WDYK okoseszközöket az eWeLink app-ban az egyszerűbb áttekinthetőség érdekében
 • Okosvezérlés (scene / jelenet) – Hőmérséklet, páratartalom. mozgás vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva, vagy más automatizmusok mentén akár automatikusan is vezérelheted a ki/be kapcsolást, illetve az egyes eWeLink-kompatibilis eszközök ki/bekapcsolását egymáshoz is kapcsolhatod
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz is
 • A Sonoff, SmartWise, KingArt és a WDYK termékek egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.

További információk

Tömeg 0.435 kg
Méretek 10.9 × 7.4 × 5.4 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WDYK MCB POW 16A 1P+1N eWeLink-app kompatibilis, Wi-Fi-s, kétpólusú kismegszakító, beépített fogyasztásmérővel (max. 16A)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük