Sonoff THS01 kombinált hőmérséklet és páratartalom érzékelő (TH R3 Elite és / TH R3 Origin relékhez)

A Sonoff THS01 a Sonoff Si7021 érzékelő új változata: a Sonoff TH Elite (THR316D, THR320D) és a TH Origin (THR316, THR320) WiFi-s okosrelékhez kapcsolható, nagy pontosságú, vezetékes hőmérséklet és páratartalom érzékelő szenzor, RJ9 4P4C csatlakozóval.

Cikkszám: SON-KIE-THS01 Kategória:

Leírás

A Sonoff THS01, a Sonoff Si7021 új verziója, egy hőmérséklet és páratartalom szenzor digitális hőmérséklet és páratartalom digitális jel output-tal. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a hőmérséklet és páratartalom érzékelő hosszú távon is nagy pontosságú és stabil érzékelést biztosít. Az érzékelőben egy egy chip-be integrált hőmérséklet és páratartalom érzékelő érzkelő chip került. Kiváló minőségű, gyors válaszidejű és költséghatékony megoldás hőmérséklet és páratartalom érzékelésére és relék ezek alapján való vezérlésére. Az érzékelőnek RJ9 4P4C csatlakozódugója van, amivel Sonoff TH Elite-hez (THR316D, THR320D), TH Origin-hoz (THR316, THR320) kapcsolható.

Az eWeLink app-pal beállíthatunk olyan hőmérséklettel és/vagy páratartalommal kapcsolatos automatizust / feltételrendszert, mellyel ki/bekapcsolhatjuk a Sonoff TH Elite és Origin reléket, és akár a hálózatban levő más reléket is vezérelhetjük ily módon, akár egy eWeLink okoskonnektort is. Egy relével kombinált hőmérő ideális választás például ventillátorok, elektromos fűtőtestek, radiátorok, párásítók, páramentesítők, légkondícionálók, öntözőrendszerek és akváriumok vezérlésére is.

Terméktulajdonságok:

  • A Sonoff THS01 hőmérséklet és páratartalom érzékelő mérete (a szenzor végétől a csatlakozóig): kb. 45-50 cm.
  • Működési hőmérséklet tartománya: -40 – 85°C közötti tartományban
  • Működési páratartalom tartománya: 0-100% RH 

 

A Sonoff THS01 szenzort az alábbi termékekhez ajánljuk:

További információk

Tömeg 0.02 kg
Méretek 50 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonoff THS01 kombinált hőmérséklet és páratartalom érzékelő (TH R3 Elite és / TH R3 Origin relékhez)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük