Aeotec SmartThings hub (Zigbee + Z-Wave)

Az Aeotec SmartThings hubja lényegében megegyezik a korábbi Samsung SmartThings V3 központtal, mivel a SmartThings márka 2020 végén az Aeotec-hez került. A hub Z-Wave 500 és ZigBee 3.0, Wi-Fi és LAN / Ethernet kapcsolatot is támogat, így a legsokoldalúbb okosotthon központok egyike. A SmartThings felhős integrációval rendelkezik a népszerű eWeLink és Shelly eszközökkel, és közvetlenül hozzákapcsolható számos márka szabványos Zigbee 3.0 és Z-Wave eszköze is.
Az Aeotec vezérlőközpont nem csak okos, hanem szép is, tökéletesen illik bármilyen szobába. Kicsi és elegánsan vékony, így bárhol is helyezed is el, stílusos kiegészítő válhat belőle, de bátran el is rejtheted, hiszen mobiltelefonról, tabletről is vezérelhető.

Cikkszám: AEO-HUB-SMT Kategória:

Leírás

A SmartThings a Samsung IoT platformja, mellyel összeköthetsz különböző technológiájú és márkájú okoseszközöket, egy app-ból, egy platformból vezérelheted és időzítheted őket, okosan.

Több száz márka több ezer eszközével kompatibilis, széles körű kompatibilitása teszi az Aeotec Smart Home Hubot és a SmartThings platformot olyan erőssé. Legyen szó audiorendszerekről vagy biztonsági rendszerekről, okos világításról vagy okos fűtésről, az Aeotec Smart Home Hub segít neked egy tökéletesen személyre szabott okosotthon felépítésében. A hub funkcionalitásáról itt olvashatsz bővebben.

 

Egy alkalmazás az összes vezérléséhez: SmartThings

Bármelyik eszközt is csatlakoztasd, bármelyik rutint is automatizáld, ezeket mind a SmartThings alkalmazáson keresztül vezérelheted.

Az Androidra, valamint az Apple iOS és iPadOS rendszerére egyaránt elérhető SmartThings alkalmazás segítségével gyorsan létrehozhatod a szükséges rutinokat és automatizálásokat, új eszközöket csatlakoztathatsz, minden csatlakoztatott dolgot vezérelhetsz, értesítéseket kaphatsz, ha otthon valami történik.

A SmartThings applikációban automatizálhatod saját rutinjaidat, hogy a mindennapok még kényelmesebbek legyenek. Ez azt jelenti, hogy eseménysorokat állíthatsz be – nem kell felkelned a kanapéról, ha fel- vagy letekernéd a fűtést, ha az érzékelő hőmérséklet-változást észlel, jelzi a központnak és a többi készüléknek, amik ezután automatikusan, az általad beállított hőmérsékletre törekedve kapcsolják a fűtést, mindeközben a lámpák fényereje csökken, és egy kellemes hangulatot teremt.

Az Aeotec Smart Home Hub-hoz Z-Wave, ZigBee és hálózati (http) eszközök közvetlenül kapcsolódhatnak. A SmartThings szoftvernek köszönhetően gyerekjáték a SmartThings minősítéssel rendelkező eszközök csatlakoztatása, legyen szó akár egy szenzorról, de akár egy mosógépről, légkondicionálóról vagy éppen TV-ről. A beépített Z-Wave elektronika garantálja, hogy elméletileg bármely Z-Wave-es eszköz is használható.

 

Támogatott platformok és technológiák:

 

 

Helyi párosítás és cloud integrációk:

 

Különböző márkájú eszközök hosszú sora kompatibilis az Aeotec SmartThings hub-bal, melyeket közvetlenül párosíthatsz lokálisan a hub-bal. Ilyenek például a kníálatunkban megtalálható eWeLink / Tuya plaformmal is kompatibilis Zigbee 3.0 eszközök nagy része, például a kedvező árú Sonoff Zigbee szenzorok, a Sonoff S26 Zigbee konnektora, a SmartWise Zigbee okosizzója és egyes SmartWise Zigbee villanykapcsolók is.

Más, WiFi-s okoseszközök pedig felhőn keresztül integrálhatóak be a SmartThings rendszerébe, így minden eWeLink-eszköz és Shelly-eszköz is megjelenik majd a SmartThings APP-ban – hub nélkül is -, ha az eWeLink / Shelly fókunkat összekapcsoljuk a SmartThings / Samsung fiókunkkal.

A SmartThings hib és a SmartThings platform – széles körű kompatibilitásának köszönhetően – egyike azon rendszereknek, melyeket sokan integrációs platformként választanak, hiszen például eWeLink vagy Shelly WiFi-s eszközöket a gyári felhőn keresztül, míg Zigbee-s vagy akár Z-Wave-es eszközöket pedig közvetlenül az Aeotec SmartThings hub-on keresztül lokálisan rendehetünk egy app-ba, egy felületre, és hozhatunk létre jeleneteket vagy más automatizációkat.

Gyorstesztünk eredményei alapján a SmartThings hub képes a egyes közvetlenül hozzákapcsolt eszközök között olyan automatizációkat is létrehozni, melyek offline esetben, azaz internetkapcsolat nélkül is működni fognak, köszönhetően az Aeotec hub offline képességeinek. A SmartThings oldalán itt olvashatsz erről.

 

Műszaki adatok:

 • Processzor: 528 MHz ARM Cortex-A7
 • RAM: 256 MB
 • Flash ROM: 4 GB
 • Kompatibilis hangasszisztensek: Google Assistant és Amazon Alexa
 • ZigBee: 3.0
 • Z-Wave: Z-Wave 500
 • USB: 2.0
 • Ethernet: 10/100 Mbit
 • Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac
 • Tápellátás: 5V DC tápegység (tartozék), 2A (USB Type-C)
 • Applikációk: iOS és Android
 • kb.. 40 db Zigbee eszköz párosítható vele közvetlenül, és összesen max 100 eszközt képest kezelni.
 • A SmartThings rendszerről bővebben itt olvashatsz.További információk

Tömeg 0.54 kg
Méretek 12.9 × 2.9 × 12.7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aeotec SmartThings hub (Zigbee + Z-Wave)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük