Shelly szenzor adapter Shelly PLUS relékhez (DS18B20 hőmérséklet-érzékelő, és más szenzorok csatlakoztatásához)

A PLUS szenzor adapter a Shelly PLUS sorozatú relék kiegészítője, és lehetővé teszi legfeljebb 5 darab DS18B20 hőmérséklet-érzékelő vagy más digitális vagy analóg érzékelő hozzáadását a Shelly PLUS sorozatú relékhez.

Cikkszám: ALL-KIE-PLUSADDON Kategória:

Leírás

A Shelly PLUS szenzor adaptere kompatibilis a Shelly PLUS sorozatú relékkel (Shelly PLUS 1, Shelly PLUS 1PM, Shelly PLUS 2PM) és a PLUS i4- modullal is, és lehetővé teszi analóg és digitális érzékelők csatlakoztatását a Shelly PLUS okosrelékhez.

Termék-jellemzők:

  • Analóg és digitális bemenettel is rendelkezik.
  • Legfeljebb öt db DS18B20 érzékelőt vagy egy darab DHT22 érzékelővel használható.
  • DS18B20 – Hőmérséklet érzékelő (legfeljebb 5 db);
  • DHT22 érzékelő – ha a hőmérsékletet és a páratartalmat is szeretnéd figyelni

MIRE JÓ A SHELLY PLUS SZENZOR KIEGÉSZÍTŐ?

Pontosan mér és vezérel: Shelly Plus Add-on egy galvanikusan leválasztott érzékelő interfész a Shelly Plus relékhez.

Használhatod hőmérséklet és páratartalom mérésére, vagy csatlakozthatsz különféle analóg és digitális érzékelőket egyszerű vagy összetettebb automatizálásokhoz.

SOK FÉLE ÉRZÉKELŐVEL KOMPATIBILIS

A Shelly Plus Add-on a legtöbb Arduino érzékelővel kompatibilis! Használhatod digitális vagy analóg bemeneteit klünféle szenzorokkal való mérésekre, és akár egészen összetett automatizálási jeleneteket is létrehozhatsz a Shelly felhőben az érzékelők adatai alapján.

PÉLDÁK A SHELLY PLUS ADD-ON FELHASZNÁLÁSÁRA

Garázskapu állapot érzékelése:  Egy Shelly Plus 1 relével párosítva egy reed-relés érzékelőt csatlakoztathatsz a Shelly Plus Add-on digitális bemenetére, és követheted a garázskapu nyitott/zárt állapotát. Így mindig tudni fogod, hogy nyitva van-e vagy zárva a garázskapu, akkor is, amikor épp távol vagy.

Akvárium vízmelegítésének szabályozása: A Shelly Plus Add-on és két DS18B20 érzékelő segítségével egyszerűen mérheted az akváriumban lévő pontos vízhőmérsékletet, valamint a szobahőmérsékletet is. Ezen adatok alapján kényelmes és egészséges környezetet tarthatsz fenn kedvenceid számára. Ezenkívül folyadékszint-érzékelőt is csatlakoztathatsz a szenzor kiegészítőhöz, hogy a vízszint is az optimális szinten legyen.

Irányítsd a világítást a fényerő alapján: egy fényérzékelővel együtt a Shelly Plus Add-on segítségével aktiválhatsz egy Shelly Plus 2PM-et, hogy húzza fel a redőnyöket, ha a szobában túl sötét van, és még nappal van. Vagy ha alacsony a fényerő, a Shelly Plus Add-on elindíthatja a Shelly Plus 1-et, hogy a megfelelő időben kapcsolja be a világítást.

Kövesd az időjárást: A kültéri motoros napellenzők és árnyékolók kellemes árnyékot kínálnak a napsütéses napokon. Egy erősebb szél azonban károsíthatja az árnyékolókat. A Shelly Plus Add-On-hoz csatlakoztatott szélérzékelővel a Shelly Plus 2PM automatikusan be tudja zárja a külső napellenzőt, hogy megvédje őket a széltől. Ezen kívül egy esőérzékelővel ellátott Shelly Plus kiegészítő kapcsolhatja a Shelly Plus 2PM-et, hogy a napellenzőt kinyissa a vendégek védelme érdekében.

Öntözés csak szükség esetén: Egy gyönyörű kert kialakítása és fenntartása nem egyszerű feladat. Egy öntözőrendszer automatizálásával időt takaríthatsz meg, és optimalizálhatod a költségeket. Egy talajnedvesség-érzékelővel együtt a Shelly Plus Add-on aktiválhat a Shelly Plus 1-et, hogy csak szükség esetén kapcsolja be az öntözést, és hagyja ki az esős napokat.

Mozgásvezérlésű lámpák: A Shelly Plus Add-on egy mozgásérzékelőhöz is csatlakoztatható, hogy mozgás esetén felkapcsolja a világítást azokban a szobákban, amit éppen használ valaki. Így amikor belépsz a szobába, csak addig világít a lámpa, ameddig valóban szükséged van rá.

További információk

Tömeg 0.03 kg
Méretek 3.7 × 1.5 × 4.2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shelly szenzor adapter Shelly PLUS relékhez (DS18B20 hőmérséklet-érzékelő, és más szenzorok csatlakoztatásához)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük